Tweedaagse workshops voor advanced Product Owners en Scrum Masters op maat

Leiderschap voor Product Owners en Scrum Masters- incompany
Deze workshops organiseren en plannen we op aanvraag. In jouw organisatie of misschien heb je acht mensen gevonden die willen leren hoe ze hun leidende rol nog beter kunnen ontwkkelen.

Jij en je team werken Agile maar de organisatie nog niet (helemaal). Hoe kan jij je mandaat als Product Owner en Scrum Master versterken en uitbouwen? Leer in onze twee daagse workshop hoe jij optimaal de leiding neemt buiten je team.

Veel organisatie gaan meer Agile werken. Er zijn vele redenen voor het ontwikkelen van een meer wendbare organisatie, maar het beter kunnen inspelen op veranderingen in de vraag wordt het meest genoemd. Toch lukt het menig organisatie helaas maar mondjesmaat om echt Agile te werken. Een belangrijke oorzaak van de belemmeringen ligt in de rol van de Product Owner of Scrum Master jij bent nu weliswaar degene die beslissingen neemt over wat en wanneer iets moet worden gemaakt, maar krijg je wel echt het mandaat dat bij jouw rol hoort? Of voel je je gehinderd door de oude manier van werken? En de stakeholders, als je ze al allemaal in beeld hebt, willen allemaal tegenstrijdige dingen! Met jou in de squeeze! Herken je dit?

Meer ruimte en maximaal draagvlak
We hebben twee soorten workshops ontwikkeld. Een tweedaagse voor Scrum Masters en een twee daagse voor Product Owners. In allebei onderzoeken we samen de belangrijkste belemmeringen die jij ervaart in jouw werk en welke veronderstellingen en werkingen hieraan ten grondslag liggen. We kijken naar de organisatie als een systeem. Als er belemmeringen zijn, gaan we geen mensen de schuld geven, maar zoeken we de oorzaak in de wijze waarop het systeem functioneert. Het is een kunst om belemmeringen goed te observeren, te analyseren en weg te nemen. Zo ervaar jij na deze twee dagen niet alleen meer inzicht in hoe jouw organisatie en de stakeholders functioneren, maar heb je ook geleerd hoe je daar invloed op kan uitoefenen. Je bakent opnieuw je mandaat af.

“Meer perspectief en ruimte in mijn hoofd, eigenlijk een vrijer gevoel”, zo omschrijven deelnemers die jou voorgingen het effect van de workshop.

Is deze training voor jou?
Deze intensieve en waardevolle twee daagse workshop (zonder overnachting) is gemaakt voor jou als Product Owner of Scrum Master, die veelvoorkomende belemmeringen structureel wil oplossen, zodat je je kan richten op het optimaal laten functioneren van je team(s) en het realiseren van klantwaarde.

Voorkennis
Je hebt de basis scrum opleiding succesvol afgerond en je hebt enige tijd ervaring in je rol in een organisatie. En je hebt die belemmeringen aan den lijve hebben ondervonden. Deze praktijkervaringen vormen het uitgangspunt van de training.

Wat levert het jou op?
In deze training leer je op een fundamenteel andere wijze naar jouw organisatie kijken en kun je vanuit deze inzichten belemmeringen blootleggen èn wegnemen. Je vergroot je zelfvertrouwen door je mandaat beter te bepalen en dit te bewaken. En je bevindt je niet langer tussen twee vuren en kunt je energie richten op de klant en het realiseren van klantwaarde. En dat werkt wel zo prettig.

Waarom bij ons?
Bij Axis into Management geven we je niet alleen inzichten en een theoretische onderbouwing, maar leren we je vooral hoe je die inzichten naar jouw praktijk brengt. De trainers hebben veel ervaring in het veld en begrijpen dat er geen one-size-fits-all aanpak bestaat. Jouw aanpak zal gebaseerd zijn op de inzichten die jij hebt opgedaan in de training. Waardoor de training maatwerk wordt. Bij Axis into Management richten we ons op het ontwikkelen van vermogens van medewerkers waardoor resultaten worden gehaald. Dat is anders dan hoe organisaties vaak worden geleid: er alleen wordt gestuurd op resultaten. Wij sluiten met onze ‘common sense’ methodiek dan ook feilloos aan op Agile werken.

Interesse?
Deze twee daagse workshops kosten 995,- euro per workshop en excl BTW. Ze staan niet standaard op onze kalender. Onze trainer en tevens Agile Master Jan Sake Kruis geeft deze succesvolle workshops meestal in-company bij zijn opdrachtgevers. We organiseren ze ook op aanvraag. Bij jou op het werk of in ons pand in Utrecht. Heb je minstens vijf deelnemers? Bel of mail Jan Sake Kruis

 
 
 

Jan-Sake Kruis

Organisatieontwikkelaar - Agile master & coach - trainer- mens
Inschrijven voor de training

Leiderschap voor Product Owners en Scrum Masters- incompany - Deze workshops organiseren en plannen we op aanvraag. In jouw organisatie of misschien heb je acht mensen gevonden die willen leren hoe ze hun leidende rol nog beter kunnen ontwkkelen.

  Bedrijfsgegevens

   

   

  Persoonsgegevens

   


   
  * verplicht