De webshop van Axis into Management

Webshop

Hoe ziet anders leiding geven eruit? Kun je producten en diensten ook op een experimentele wijze voortbrengen? Welke vernieuwende transformaties kunnen organisaties ondergaan?

In de reeks Samenwerken in de 21ste eeuw worden innovatieve vormen van samenwerken in organisaties beschreven en onderzocht. Interessant voor bestuurders, managers en uitvoerende professionals die benieuwd zijn naar de ontwikkelingen in Nederlandse organisaties. De auteurs zijn ervaren managers, trainers en organisatieadviseurs die intensief betrokken zijn bij sociale innovaties. Menselijk managen in de praktijk is het eerste deel in deze reeks.

 

 
 

 

 

Menselijk managen in de praktijk

Oog voor de mens in een zakelijke omgeving

De menselijke maat moet terug in onze organisaties. Vrijwel iedereen is het hiermee eens. Maar wat is dat, die menselijke maat? En hoe verhoudt hij zich tot de dominante, zakelijke oriëntatie? Aangezet door zijn ervaringen als Country Manager in Singapore deed Jasper Doornbos onderzoek. In zijn organisatieadviespraktijk werkt hij nauw samen met bestuurders, managers en uitvoerende professionals.

ISBN: 978 90 832 5530 9
Pages: 200
Price: Aanbiedingsprijs €24,50

bestel
 
 
* verplicht