Training Managen met Leiderschap – 1

Krachtige en levendige teams en organisaties ontwikkelen. Voor en van mensen. Dat is onze missie.
Op een menselijke manier. De mens en het vermogen tot samenwerken, jij met je team en andere onderdelen in de organisatie, zijn ons vertrekpunten.

Daarom leren we je in de training Managen met Leiderschap met onze Common Sense Management Framework een aanpak die ècht werkt.  Waarmee je je zelfverzekerd voelt bij elk nieuw vraagstuk dat zich aandient.  

Of je je team beter wilt leren samenwerken, hun kwaliteiten meer tot bloei wilt brengen voor de komende veranderingen, de prestaties wilt verbeteren of zoekt naar een aanpak waarmee je je visie beter onder woorden kan brengen en laten werken: Axis into Management biedt een leiderschapstraining die voor elke werksituatie werkt. We bieden je moderne managementkennis en -theorieën, persoonlijke inzichten en -ontwikkeling waardoor je ontdekt wat jouw eigen, unieke leiderschapsstijl is. Daar bovenop leer je vooral een werkbare en pragmatische managementaanpak.

Die antwoord geeft op:
– Hoe analyseer je nu wat er werkelijk aan de hand is in jouw team?
– Hoe leidt je de dialoog op zo’n manier dat je medewerkers zelf verbetervoorstellen initiëren?
– Hoe laat je iedereen werken in de lijn van de bedoeling?
– Hoe geef je leiding aan veranderingen?

Hoe ontwikkel jij je team?
In ons Common Sense Management Framework nemen we de mens en zijn psychologische basisbehoeftes als uitgangspunt. De mens en dus ook jouw medewerkers zijn het meest succesvol als zij autonomie, verbinding en competentie ervaren in hun werk.  In onze opdrachten bij organisaties en in de trainingen is daarom de kern van wat wij doen het, samen met jou, ontwikkelen van de vermogens, kwaliteiten, van medewerkers. Op een systemische en systematische wijze leren we je problemen en ambities op een meervoudige manier te observeren en aan te pakken waar ze zijn ontstaan: in de praktijk.

Waardoor jouw teamleden:
– duurzaam wendbaar worden
– ook resultaten behalen op de lange termijn
– zich vrij voelen om creatief en innovatief te werken
– pro-activiteit en eigenaarschap tonen
– meer betrokken en bevlogen raken.

Leidinggeven in een onderzeeër

 

 

De inspirerende, korte video ‘Greatness’ van David Marquet laat misschien nog beter zien wat het ontwikkelen van vermogens van medewerkers daadwerkelijk brengt in organisaties. Het tegenovergestelde van de ‘command and control’ leiderschapsstijl.  Marquet beschrijft beeldend in zijn geanimeerde filmpje hoe je ook een in super hiërarchische omgeving toch de verantwoordelijkheid veel meer bij je mensen kan leggen. Zelfs bij een bemanning van een onderzeeër.

Wat onze deelnemers zeggen
De feedback die we krijgen gedurende de opleiding? Ik heb geen stress meer, ik kan nu ontspannen maar succesvol managen, het loopt nu in mijn team, ik begrijp wat er aan de hand is en dat geeft me meer grip en regie, zo praktisch en logisch, beter slapen, meer plezier in  mijn werk. Kijk, daar doen we het voor. Het leiden van een team of organisatie moet vooral prettig zijn, voor iedereen.

“Ik heb een eigen bedrijf en dan merk je meteen of iets werkt of niet. Deze leiderschapstraining werkt. Het is logisch, het klopt gewoon. Mooie combinatie van theorie en echte praktijk”. Lees hier het hele verhaal van deelnemer Aad: Bomen met Aad, eigenaar kwekerij Vermeer en Greenmakers.

Linda, manager bij een groot automerk, rondt bijna haar training af en en blogt open en eerlijk over haar inzichten, leermomenten en struikelblokken. “Ik leer dat ik niet zelf overal het antwoord op de oplossing hoef te geven. Ik begeleid het besluitvormingsproces en dat zorgt dat mijn team zich veel verantwoordelijker voelt en ook zo werkt. En mij kost het minder energie en het levert me meer rust. Deze methode werkt super effectief.”

Lees alle verhalen van de deelnemers aan onze trainingen Managen met Leiderschap op  Nieuws & Inspiratie. 

Voor wie?
Leiderschap is een vak dat een belangrijke ontwikkeling moet doormaken in deze nieuwe tijden. Wij laten in onze training ook niet voor niets onder andere deze video zien: Gary Hamel, The Future of Management.

 

 

Kortom, een innovatieve en impactvolle leiderschapstraining voor managers, interimmers en zzp-ers die werken in dynamische en complexe omgevingen en veranderingen effectief en ontspannen willen leiden.

Inschrijven
Inschrijven kan hiernaast in het formulier. Mis je nog informatie of wil je eerst kennismaken met de trainers? Je kan Jasper Doornbos en Michael Bres de trainers, mailen of bellen. Hun gegevens vind je in de link.

Voorproeven? Kom naar een Kennismakingsavond of doe mee aan de workshop Leiderschap in 1 dag
Die mogelijkheid hebben we ook! In de workshop Managen met Leiderschap in 1 dag laten we je in de ochtend zien wat de leiderschapstraining ‘Common Sense’ inhoudt en maak je kennis met onze theorie en methode. Waardoor je al veel leert. In de middag gaan we concreet aan het werk met elkaar. Met casussen die door de deelnemers zelf zijn aangereikt. Zodat je zelf kan ervaren hoe onze aanpak daadwerkelijk resultaat boekt in de praktijk, omdat jij je ontwikkelt. Misschien wil jij wel inbrengen waar je nu op vastloopt?

Kennismaken met Leiderschap is een twee een half uur durende bijeenkomt, meestal in Utrecht. Hier maak je kennis met de trainer(s), vertellen we je over Common Sense (onze visie op leiderschap en praktische managementmethodiek), hoe de Leiderschapstraining is opgezet, wat ons onderscheidt van andere aanbieders en kun je natuurlijk vragen stellen. Meestal is er ook een van de deelnemers aanwezig  die zelf nu deelneemt aan de training. Leuk en inspirerend om te horen hoe hij, of zij, de opleiding ervaart en wat het oplevert in de praktijk.
In onze agenda kun je alle praktische informatie vinden.

Opleiden in corona tijd
We kunnen onze trainingen uitstekend op locatie verzorgen. De groepen zijn niet groot – de ruimte wel- en we houden ons strikt aan de 1.5 meter afstand, ventileren de ruimte en verzorgen een vooraf verpakte lunch. Zodat er niet teveel beweging ontstaat.

Nieuws & Inspiratie
Mensen wijzer maken. Daar staan wij elke dag voor op. Daarom hebben we op onze website onder Nieuws en Inspiratie een groeiend aantal leerzame blogs van onze collega’s, inspirerende artikelen en tips over managementboeken en videos. En leer je ons en ons Common Sense Management Framework ook beter kennen.

 

 
 
 

Jasper Doornbos

Organisatieontwikkelaar - trainer- (team)coach en mens
 
 

Michael Bres

Organisatieontwikkelaar - trainer- (team)coach - mens
Inschrijven voor de training

Training Managen met Leiderschap – 1 -

 

Selecteer een startdatum

  Bedrijfsgegevens

   

   

  Persoonsgegevens

   


  Gerelateerde trainingen

  Managen met Leiderschap

  Gratis kennismakingsbijeenkomst Managen met Leiderschap

  Schrijf je in!
  Teams die betrokken, energiek en creatief werken, eigenaarschap en pro-activiteit tonen en optimaal hun denkvermogen inzetten, zijn teams die wendbaar zijn. Snel veranderingen oppikken en zelf met voorstellen komen. Waar plezier en vertrouwen de boventoon…
  Eerstvolgende training
  4 mrt 21
  Gratis kennismakingsbijeenkomst Managen met Leiderschap - Schrijf je in!
   
   
   

  Wie wij zijn

  Axis into Management is een bureau voor organisatie- en leiderschapsontwikkeling. We werken aan de ontwikkeling van krachtige en levendige organisaties…
  Met ons organisatieadvies, interim-management, coaching en leiderschapstrainingen werken we in en aan het systeem.
  Lees verder
   

  Nieuws & Inspiratie

  Onze pay-off is Menselijker Wijs. Want we maken mensen graag wat wijzer. In onze Lees en Kijkwijzer vind je leerzame en soms ontroerende blogs van…
  Lees verder
   

  Hoe we werken

  Wij ontwikkelen krachtige en levendige organisaties. Axis Into Management heeft daarvoor een ‘eigen-wijze’ leiderschapsvisie en managementmethode ontwikkeld. Een praktische aanpak…
  Jan Pompe heeft in 2003 de basis gelegd met een aanpak om systematisch gemeenschappelijk begrip te ontwikkelen als methode van leidinggeven. Dit is door Axis…
  Lees verder
   
  * verplicht