Leer complexe transities effectief en ontspannen te leiden

Training Managen met Leiderschap – 2
Common Sense Management Framework

In deze training van acht dagdelen (2 dagen met overnachting + 1 dag en tussendoor een Werkplaats in de avond) leggen we de aandacht op waarde creatie en continue organiseren in het dynamische krachtenveld van de organisatie waarin je werkt of adviseert.

In de Leiderschapstraining – 1 met Common Sense Management Framework heb je geleerd jezelf en je team te leiden. In de training Managen met Leiderschap -2 ga je verder: je ontwikkelt inzichten en krijgt handvatten (een methodiek) om je invloed te vergroten in de gehele organisatie. We vragen de deelnemers om een casus (of meerdere) in te brengen op het gebied van reorganisaties, complexere samenwerkingsvraagstukken en vraagstukken die gaan over de visie en strategie van de organisatie of een groot organisatieonderdeel. Dit is echt the next level leidinggeven aan transities!

Groepsdynamica en systeemtheorie
We gaan een niveau dieper en in een breder en complexer speelveld met elkaar aan het werk met de verschillende casussen. Met behulp van organisatiekunde, groepsdynamica en systeemtheorie krijg jij nieuwe inzichten in hoe je veranderingen in jouw organisatie duurzaam kunt leiden. Kortom, een verrijkende, intensieve en toch korte opleiding voor ervaren managers die een stap verder willen!

Trainer Michael Bres
Hier kun je nog een persoonlijke toelichting zien en horen van de trainer: vlog Michael Bres

Voor wie?
Deze training is specifiek voor managers, adviseurs of consultants die bij Axis into Management al de Leiderschapstraining (CSMF)-1 hebben gevolgd. Er zijn nog plekken open!

Nieuwe trainingsvorm
We organiseren voor deze inspirerende en impactvolle training twee onderdelen anders:
– we overnachten in het eerste blok op het Landgoed ISVW in Leusden. Kijk op hun website  om een idee te krijgen van hun luxe kamers, de prettige zalen en de schitterende omgeving.
– we verzorgen en begeleiden deze training met meerdere collega’s van Axis into Management: Jan Sake Kruis, Werner Vaarwerk en Jasper Doornbos. Iedereen brengt zijn eigen expertise in.

Inschrijven
Graag een mail of telefoontje naar Michael Bres.

 

 
 
 

Michael Bres

Organisatieontwikkelaar - trainer- (team)coach - mens
Inschrijven voor de training

Training Managen met Leiderschap – 2 - Common Sense Management Framework

 

Selecteer een startdatum

Bedrijfsgegevens

 

 

Persoonsgegevens

 


Gerelateerde trainingen

 

Hoe we werken

Wij ontwikkelen krachtige en levendige organisaties. Axis Into Management heeft daarvoor een ‘eigen-wijze’ leiderschapsvisie en managementmethode ontwikkeld. Een praktische aanpak…
Jan Pompe heeft in 2003 de basis gelegd met een aanpak om systematisch gemeenschappelijk begrip te ontwikkelen als methode van leidinggeven. Dit is door Axis…
Lees verder
 
*verplicht