Maak kennis met een leiderschapsvisie en managementmethode die echt werkt!

Gratis kennismakingsbijeenkomst Managen met Leiderschap
Schrijf je in!

Teams die betrokken, energiek en creatief werken, eigenaarschap en pro-activiteit tonen en optimaal hun denkvermogen inzetten, zijn teams die wendbaar zijn. Snel veranderingen oppikken en zelf met voorstellen komen. Waar plezier en vertrouwen de boventoon voeren. Hoe ontwikkel je dergelijke teams? Welk leiderschap toon je dan? Hoe voer je de dialoog met jouw professionals?
Jasper Doornbos, een van onze trainers, organisatieontwikkelaar en mens vertelt op onze gratis avondbijeenkomst hoe je dat bij Axis into Management kunt leren. Met een scherpe visie op leiderschap in een complexe wereld en een praktische methodiek. 

Wie het effect van dergelijke teams beeldend uitlegt in zijn korte  ‘Greatness’ is onderzeeër kapitein David Marquet. Hij gooide het roer drastisch om in zijn leiderschapsstijl. En met daverend succes.

 

 

Een avond om kennis te maken met een Leiderschapsprogramma dat werkt
Gave video, willen we allemaal kunnen. Bij Axis into Management bieden we de training Managen met Leiderschap aan. Met een leiderschapsvisie van de toekomst (wendbare organisaties) en de bijpassende managementtheorieën. Boven alles leren we onze deelnemers een managementmethodiek. Een effectieve methode die ze praktisch kunnen toepassen in hun eigen praktijk, aansluitend bij hun persoonlijke leiderschapsstijl. Je ontwikkelt  bij ons niet alleen inzichten en je kennis: je leert ook te doen. “Praktisch en logisch”,  horen we onze deelnemers vaak zeggen.

In deze slechts twee uur durende maar praktische en informatieve bijeenkomst ontmoet je de trainer(s) van Axis into Management, vertellen we je hoe de Leiderschapstraining is opgezet, hoe wij naar Management met Leiderschap kijken met ons Common Sense Management Framework  en wat ons onderscheidt van andere management- of leiderschapstrainingen.
Natuurlijk hebben we ook ruim de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Meestal is ook een van de deelnemers uit een Leiderschapstraining zelf aanwezig. Leuk en inspirerend om te horen hoe hij, of zij, de opleiding ervaart en wat het oplevert. Op de pagina Nieuws en Inspiratie  vind je een aantal reviews en blogs van deelnemers.

Wat houdt de Leiderschapstraining bij Axis into Management in?
Voor meer informatie over de acht maanden durende Leiderschapstraining van Axis into Management, de instapdata en de kosten kun je hier kijken.

Onze trainers
Misschien wil je meer weten over onze trainers Jasper Doornbos en Michael Bres? Of mis je informatie en wil je wat vragen? Klik dan op hun namen voor alle gegevens.

Je aanmelden
Je aanmelden voor deze gratis bijeenkomst gaat heel gemakkelijk. Stuur een mail naar jasper.doornbos@axisinto.nl. Of bel hem even. Zijn gegevens vind je hier.

In corona tijd
De kennismakingsbijeenkomsten kunnen we online organiseren en live (in de zalen van de Rechtbank in Utrecht kan dat met de gewenste afstand en hygiëne maatregelen). We laten dat een week van te voren weten.
Inmiddels hebben we onze lopende trainingen tot volle tevredenheid van de huidige deelnemers online voortgezet.

 

 
 
 

Jasper Doornbos

Organisatieontwikkelaar - trainer- (team)coach en mens- blogkanon
 
 

Michael Bres

Organisatieontwikkelaar - trainer- (team)coach - mens
Inschrijven voor de training

Gratis kennismakingsbijeenkomst Managen met Leiderschap - Schrijf je in!

  Bedrijfsgegevens

   

   

  Persoonsgegevens

   


   

  Hoe we werken

  Wij ontwikkelen krachtige en levendige organisaties. Axis Into Management heeft daarvoor een ‘eigen-wijze’ leiderschapsvisie en managementmethode ontwikkeld. Een praktische aanpak…
  Jan Pompe heeft in 2003 de basis gelegd met een aanpak om systematisch gemeenschappelijk begrip te ontwikkelen als methode van leidinggeven. Dit is door Axis…
  Lees verder
   
  * verplicht