Bel ons:
030-273-4608

Over AXIS into Management

Organisatieadviesbureau met expertise in organisatie-ontwikkeling

De consultants van organisatieadviesbureau Axis into Management werken met een bewezen observatie-, analyse-, interventie- en verbetermethode die zich richt op organisatie-inrichting. De focus ligt hierbij op managementcompetenties en voortbrengingsprocessen. Axis into Management staat organisaties bij met organisatie-advies, interim management en advies & coaching. We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van organisaties. Hierbij staat onze expertise in organisatieontwikkeling centraal, zoals transities van traditionele organisaties naar agile werken.

Blijvend effectief

Onze methode onderscheidt zich van andere manieren van aanpakken. Hoe dat in zijn werking gaat? Wij reiken geen trucjes aan, maar een toolkit om zelf een blijvend effectieve werkwijze te ontwikkelen. De wereld is continu in verandering. Uw organisatie dient dus ook in beweging te blijven. Dit zorgt soms voor uitdagingen. Samen met organisaties ontwikkelen we inzicht in oorzaak van knelpunten. Wij maken organisaties zelfredzaam, zodat ze duurzame verbeteringen zélf kunnen doorvoeren.

Benut uw potentieel met Axis into Management

Benut uw organisatie zijn volledige potentieel? Veel organisaties functioneren op slechts een klein deel van hun kunnen. Het ‘onbenutte’ deel is vaak niet direct zichtbaar, hoorbaar, voelbaar of tastbaar. Benieuwd waar het onbenutte potentieel binnen uw organisatie ligt? Wij helpen bedrijven graag op weg!

Krachtig samenwerken

“Een latente kracht die elk mens in zich heeft: de natuurlijke wil om zich in te zetten. Inzetten voor zichzelf, voor een ander, voor een gezamenlijk doel en voor de organisatie”.

Deze kracht willen wij samen met u losmaken binnen uw organisatie. Hierdoor ontstaat er een stijgende lijn. Deze lijn staat voor betrokkenheid, trots en zelfstandigheid. Het prikkelt de creativiteit en vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid bij uw medewerkers. Als deze natuurlijke energiebron is aangeboord, gaan mensen in elkaars belang samenwerken. Het resultaat? Een hogere kwaliteit van het voortbrengingsproces, hogere productiviteit en meer werkplezier voor alle betrokkenen. Verder worden doelstellingen met gemak gerealiseerd en nieuwe uitdagingen beter verwelkomd.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op!