Bel ons:
030-273-4608

Over AXIS

Over AXIS

Geloof het of niet. De meeste organisaties benutten slechts een minuscuul deel van hun potentieel. Vaak omdat het onbenutte deel niet direct zichtbaar, hoorbaar, voelbaar of tastbaar is.

Het goede nieuws is dus dat in de meeste organisaties een enorme bron van onaangeboorde energie zit. Een latente kracht die elk mens in zich heeft: de natuurlijke wil om zich in te zetten. Zich in te zetten voor zichzelf, voor een ander, voor een gezamenlijk doel. Voor de organisatie.

Wanneer wij samen die kracht wakker maken, ontstaat een stijgende lijn. Een stijgende lijn van betrokkenheid, trots en zelfstandigheid. Dat prikkelt creativiteit en vergroot het gevoel van verantwoordelijkheid. Het biedt vrijheid.

Het mooie is…

Wanneer deze natuurlijke energiebron eenmaal is aangeboord, gaan mensen in elkaars belang samen werken en samenwerken. En dat werkt aanstekelijk!

 

Axis into Management is een organisatieadviesbureau met expertise in organisatieontwikkeling,  zoals transities van organisaties naar agile werken. Onze consultants werken met een bewezen observatie-, analyse-, interventie- en verbetermethode die zich richt zich op organisatie-inrichting, managementcompetenties en voortbrengingsprocessen.

Onze methode onderscheidt zich van andere aanpakken: er worden geen trucjes aangereikt, maar een ‘tool kit’ om zelf een blijvend effectieve werkwijze te ontwikkelen in een steeds veranderende wereld. Samen met organisaties ontwikkelen we inzicht  in de grondoorzaken van knelpunten. We maken organisaties zelfredzaam, zodat ze zelf duurzame verbeteringen kunnen doorvoeren.

Het resultaat? De samenwerking verbetert, het voortbrengingsproces levert een hogere kwaliteit en productiviteit, er is meer werkplezier voor alle betrokkenen, doelstellingen worden met meer gemak gerealiseerd Nieuwe uitdagingen worden verwelkomd, want er is een ‘tool kit’ om daarmee om te gaan.

We doen dit al 10 jaar en hebben tientallen opdrachtgevers met succes begeleid bij de verdere ontwikkeling van hun organisatie en het leren aanpakken van organisatievraagstukken.

Testimonials

Ik heb bij verschillende werkgevers talloze managementtrainingen gedaan. Maar het CSDP had verreweg de meeste impact. Ik ben er een betere projectmanager door geworden en ik ben fundamenteel anders naar de wereld gaan kijken.
Henri Peters - programmamanager en partner bij Aresz
Ik heb van de CSDP-training meegenomen dat je geen concurrent van je experts bent, maar dat je iemand wordt die ze graag als manager willen hebben. Je krijgt de bevestiging van mensen die graag in jouw team willen zitten.
Daniël Fokker - busines unit manager bij Ordina
Ik zie een ontwikkeling naar veel meer kleinere bedrijven, in plaats van de huidige corporaties. Vooral jonge mensen willen voor kleinere bedrijven werken en betrokken zijn bij het primaire proces, bij de klant. Ik zie een verbinding tussen het gedachtegoed achter de CSDP-training en deze externe oriëntatie. Met de CSDP-training leer je overleven in de nieuwe wereld.
Willem de Fiouw - partner bij Business Data Challengers
Bedankt voor al je tips, je luisterend oor en gezonde feedback. Ik heb veel van je geleerd en je hebt me gestimuleerd om mijn grenzen op te zoeken en te overleggen. Jij bent de Renovix die ik even nodig had om nieuwe uitdagingen te vinden en aan te gaan.
Mirjam Elast-Zeeders - agile coach bij spir-it en Agile Master