Bel ons:
030-273-4608

Nog enkele plekken vrij op 7 december

Op 7 december organiseren Axis into Management weer een workshop Common Sense Leiderschap. Een 1-daagse workshop waarbij je inzichten ontwikkelt over een manier van kijken-denken-doen bij het managen in wendbare organisaties.

De rol van manager is steeds meer gericht op het organiseren en inzetten van vermogens die bevorderend zijn voor zelfsturing en -organisatie. Van managers wordt meer en meer gevraagd dat zij beschikken over vaardigheden die gericht zijn op het faciliteren van de samenwerking, tussen mensen, teams en afdelingen in de waardeketen. Hoe kijk jij aan tegen de rol van de manager, en het belang daarvan, in wendbare omgevingen? In deze workshop gaan we hiermee aan de slag.

In deze workshop komt aan de orde:
1. Het ontstaan van de behoefte aan een andere managementaanpak
2. De aansluiting van bestaande leiderschapsstijlen op de behoefte aan wendbaar managen.
3. De manier van kijken, denken en doen die managers in wendbare organisaties kunnen gebruiken.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor deze workshop, meld je aan via deze link.

Vele managers namen al deel aan deze workshop. Zij zijn afkomstig van organisaties zoals onder andere Royal Flora Holland, RVO, ING, CJIB, Ordina, CBS,  (welke nog noemen). Deelnemende managers gaven de workshop gemiddeld het rapportcijfer 9.

Het ontwikkelen van de vaardigheden

Wanneer jij je diepgaander wilt bekwamen in de manier waarop wendbare managers kunnen kijken, denken en doen, schrijf je dan in voor de Masterclass Common Sense Development Program (CSDP1). In deze masterclass leer je om wendbare omgevingen methodisch te managen.

Meld je hier aan