Bel ons:
030-273-4608

Nieuw bij Axis into Management: Jan-Sake Kruis

Nieuw bij Axis into Management: Jan-Sake Kruis

Per 1 februari 2017 start Jan-Sake Kruis als Common Sense Management Consultant en trainer bij Axis into Management.

Jan-Sake Kruis studeerde elektrotechniek aan de Technische Universiteit Delft. Al tijdens zijn studie koos hij voor het vakgebied van de automatisering, die lijn heeft hij in zijn werkzame leven voortgezet. Hij was als projectmanager en lijnmanager betrokken bij productontwikkeling en gaf leiding aan diverse implementatietrajecten in de financiƫle sector en bij de overheid. Agile is voor hem altijd een natuurlijke manier van werken geweest. Als agile master levert hij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en verspreiding van dit gedachtegoed.

Jan-Sake koos voor Axis omdat de Common Sense visie naadloos aansluit bij de agile manier van werken. Deze visie vormt de verbindende schakel met het leiderschap dat nodig is in moderne, synergetische organisaties.

Jan-Sake adviseert organisaties zowel strategisch als tactisch en helpt ze effectiever te werk te gaan. Hij coacht managers en teams intensief tijdens hun verandertraject, verzorgt opleidingen op het gebied van agile in het algemeen en continu verbeteren in het bijzonder. Als agile manager en agile coach kan hij het verschil maken.