Bel ons:
030-273-4608

Leiderschapstraining (CSDP) niveau 2 van start in januari 2020!

Een uitgelezen kans voor al onze deelnemers die Common Sense Development Program (CSDP) -1 met plezier en succes hebben gevolgd. In het najaar biedt Axis into Management een intensieve vervolgopleiding van twee aaneengesloten dagen aan, op een externe locatie met overnachting.  Een maand later, nadat we complexe organisatievraagstukken in de praktijk hebben kunnen brengen, volgt nog een derde trainingsdag. We gaan van start op donderdag 31 oktober! Michael Bres neemt jullie op zijn bekende bevlogen wijze een stap dieper de theorie en de praktijk in. Wat jij bereikt? Jij krijgt zicht, kennis en praktische handvatten om jouw transitie- of organisatievraagstuk in jouw bedrijf tot ontwikkeling te brengen. Een stuk wijzer en ervaren in een paar dagen.

Wat gaan we leren met elkaar? 

In deze training van zes dagdelen (2 + 1 dagen) leggen we de aandacht op waarde creatie en continue organiseren in het dynamische krachtenveld van de organisatie waar je werkt of adviseert. In Common Sense Development Program training-1 heb je geleerd jezelf en je team te leiden. In de Leiderschapstraining-2 ontwikkel je inzichten en handvatten (een methodiek) om je invloed te vergroten in de organisatie. We vragen de deelnemers om een casus (of meerdere) in te brengen op het gebied van reorganisaties, complexere samenwerkingsvraagstukken en vraagstukken die gaan over de visie en strategie van de organisatie of een groot organisatieonderdeel. We gaan een niveau dieper en in een breder en complexer speelveld met elkaar aan het werk met de verschillende casussen. Met behulp van organisatiekunde, groepsdynamica en systeemtheorie krijgen we inzichten in hoe we veranderingen in organisaties duurzaam kunnen leiden.

 Even praktisch

  • Donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari 2020. De derde dag vindt een aantal weken daarna plaats in Utrecht. Die plannen we in overeenstemming met elkaar. Tussendoor organiseren we nog een avondbijeenkomst.
  • Starttijd 1e dag rond 09.00 uur en eindtijd 2e dag 16.00 uur
  • Inclusief één overnachting en alle maaltijden, ook van de overige bijeenkomsten
  • Locatie: het prachtig gelegen en zeer comfortabele Landgoed ISVW in Leusden. Wij dragen hun wijze missie een warm hart toe!
  • Kosten: € 2.895,- excl. BTW inclusif literatuur.

 Aanmelden doe je zo

Deze training is specifiek voor managers, adviseurs of consultants die bij Axis into Management Leiderschapstraining (CSDP)-1 hebben gevolgd. Er zijn nog plekken open! Om je aan te melden of voor vragen kun je mailen naar michael.bres@axisinto.nl of bellen 06– 55 39 55 36.

 

Altijd het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief