Bel ons:
030-273-4608

Leiderschap en een management aanpak leren die krachtig beklijft?

Wil jezelf zo ontwikkelen dat jouw leiderschap en managementaanpak ècht werkt? Dat je je comfortabel en competent voelt bij elke nieuwe situatie die zich aandient? Dat het geleerde tot zo diep in je vezels is doorgedrongen dat het vanzelf gaat? Dat plezier en vertrouwen in je team(s) niet meer een streven zijn maar een gegeven? Gun jezelf 3 minuten om met je ontwikkeling als leider bezig te zijn en lees en kijk hier verder…

 

Of je je team beter wilt leren samenwerken, hun kwaliteiten meer tot bloei wilt brengen voor de komende veranderingen, de prestaties wilt verbeteren of zelf zoekt naar een aanpak waarmee je je visie beter onder woorden kan brengen en laten werken, Axis into Management biedt een leiderschapstraining voor elke werksituatie een pragmatische aanpak.

We reiken geen trukendoos uit maar een ontwikkelprogramma aan, waarmee we ruim 20 jaar succesvol werken. Daarom noemen we het ook ‘common sense’. Met gezond verstand en begrip van en voor elkaar, leer je jezelf steeds beter leiden en de situaties om je heen.

 

De kern van wat ons beweegt? We richten ons op het ontwikkelen van de vermogens, ook wel kwaliteiten genoemd, van teams en organisaties. Waardoor ze:

  • duurzaam wendbaar worden
  • ook resultaten behalen op de lange termijn
  • vooruitdenken en innoveren
  • tegen elke taak zijn opgewassen.

 

Leiderschap van de toekomst

Leiderschap is een vak dat een belangrijke ontwikkeling moet doormaken in deze nieuwe tijden. Wij laten in onze training ook niet voor niets onder andere deze video zien: Gary Hamel, The Future of Management.

 

Kortom, een innovatieve en impactvolle training voor managers, interimmers en zzp-ers die werken in dynamische en complexe omgevingen.

 

Praktisch

  • We starten 1 maart (laatste 2 plekken), 14 mei, 18 juni en 17 september;
  • Acht trainingsblokken verspreid over acht maanden die heel handig zijn gepland tussen 16.00 – 21.00 uur en in Utrecht plaatsvinden. Zo kun je jouw werk goed combineren met je persoonlijke ontwikkeling;
  • De grootte van de groep houden we bewust beperkt. Tussen de 5 en 8 deelnemers ervaren wij als optimaal. Zodat je wel van elkaar leert en feedback ontvangt maar ruimschoots persoonlijke aandacht krijgt voor de jouw gewenste ontwikkelingen;
  • Tussen de trainingsblokken krijg je heldere theorie en uitdagende oefeningen aangereikt en pas je het geleerde toe in de praktijk. We beloven je: je merkt meteen dat je anders gaat kijken, denken en handelen.

 

Meer lezen en aanmelden

Lees meer over onze effectieve leiderschapstraining ‘Common Sense’. Hier vind je nog meer praktische informatie, resultaten van de training en ook wat deelnemers hiermee hebben bereikt.

Toch nog wat vragen? Mike Spieker (06 228 028 45) en Jasper Doornbosch (06 282 058 76) staan voor je klaar.

 

Pragmatisch leren èn je oriënteren?

Die mogelijkheid hebben we ook! In de Leiderschapstraining in 1 dag laten we je in de ochtend zien wat de leiderschapstraining ‘Common Sense’ inhoudt en maak je kennis met onze theorie en methode. In de middag gaan we aan het werk met elkaar. Met casussen die door de deelnemers zelf zijn aangereikt. Zodat je zelf kan ervaren hoe onze aanpak daadwerkelijk resultaat boekt in de praktijk, omdat jij je ontwikkelt. Misschien wil jij wel inbrengen waar je nu op vastloopt? Op 15 maart kan dat al!

 

Meld je hier aan!

 

We hopen je te ontmoeten op een van onze trainingen!

Altijd het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief