Bel ons:
030-273-4608

Interim Management

Heeft uw organisatie extra versterking nodig? Interim management biedt de oplossing! Interim management wordt ingezet als er een regeling nodig is voor een tijdelijke situatie. Bijvoorbeeld bij een onverwachte reorganisatie of bij het vaart houden van een project. Wij helpen vraagstukken op te lossen en uw organisatie een boost te geven!

Tijdelijke inzet, duurzame oplossingen

Samenwerken met Axis into Management betekent tijdelijke inzet en duurzame oplossingen. Door middel van een helder plan van aanpak ondersteunen wij management en sturen we uw team van medewerkers aan. Onze interim managers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van management en organisatie-ontwikkeling.

Werkwijze interim management

Onze interim managers werken intensief samen met de mensen binnen de organisatie en zorgen ervoor dat knelpunten duurzaam worden opgelost. Zij zijn in staat om zich in korte tijd in te werken binnen organisaties en waarde toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat verbeteringen worden geborgd. Als onze interim managers vertrekken, dan laten zij een zelfredzame organisatie achter! Wij bieden diverse mogelijkheden met betrekking tot interim management. Zo is het mogelijk om tijdelijke ondersteuning van 1 maand tot 2 jaar in te huren.