Nieuws
Door Jasper Doornbos
maart 14, 2019
 
Hoe waardeer en motiveer je jouw team in een agile omgeving?

De wereld verandert zo snel dat de doelen die aan het begin van het jaar zijn opgesteld al in het eerste kwartaal zijn ingehaald door andere gewenste prestaties. In een agile omgeving is het stellen van doelen en beoordelen van prestaties en inspanningen van teams en medewerkers een extra uitdaging, waar de bestaande systematiek meestal niet op aansluit.
Herken je het volgende? Als leidinggevende zie je er tegenop en stel je het zo lang mogelijk uit. Je medewerker zie je onaangenaam verrast zijn en vraagt hoe jij, leidinggevende, aan je informatie komt en verlaat gedemotiveerd het gesprek. Dat kan beter!

In de workshop ‘Beoordelen in een Agile Omgeving’ van 1 dag onderzoeken we samen de veronderstellingen die in jouw organisatie de basis vormen van het beoordelen en gaan ontdekken dat deze niet langer aansluiten op de agile omgeving. Axis into Management heeft nieuwe grondslagen ontwikkeld die passen bij Agile organisaties en geven concrete handvatten voor het zelf ontwikkelen van een alternatieve manier van evalueren. En je daarmee op passende wijze kan waarderen en motiveren.
Deze nieuwe manier van evalueren past bij wendbare organisaties en moderne leidinggevenden, gaat uit van de behoeften van kenniswerkers en leidt tot meer creativiteit en betere bedrijfsresultaten.

Is deze workshop iets voor jou?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met beoordelen in wendbare organisaties: leidinggevenden, HR consultants en natuurlijk Product Owners en Scrum Masters.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis nodig voor deze workshop. Er wordt wel gebruik gemaakt van de ervaringen van de deelnemers met beoordelen. Deze vormen het vertrekpunt voor verbeteringen.

Wat heb jij na 1 dag bereikt?
– Inzicht en begrip van de vaak verborgen veronderstellingen van beoordelen en waarom ze niet goed werken
– Concrete aanknopingspunten voor het verbeteren van de beoordelingscyclus in jouw specifieke organisatie
– Je kunt de volgende dag aan de slag met het ontwikkelen van een goed alternatief voor het huidige beoordelen.

Waarom bij Axis into Management?
We geven je niet alleen inzichten en een theoretische onderbouwing maar we leren je vooral hoe je die inzichten naar de praktijk brengt. Jouw praktijk. De trainers hebben veel ervaring in het veld en begrijpen dat er geen one-size-fits-all aanpak bestaat. Bij Axis into Management richten we ons op het ontwikkelen van vermogens van medewerkers waardoor resultaten worden gehaald. Dat is anders dan hoe organisaties vaak worden geleid. Er vooral wordt gestuurd op het behalen van resultaten. Wij sluiten met onze ‘common sense’ methodiek dan ook al jaren feilloos aan op agile werken.

Meld je hier aan! Beoordelen in een Agile Omgeving

 
 
* verplicht