Frank Kist stapt over naar Ordina

Nieuws
Door Katja Bouwmeester
oktober 28, 2019
 
Frank Kist stapt over naar Ordina

Frank Kist, collega vanaf het eerste uur bij Axis into Management, keert na elf jaren vol interessante en leerzame omzwervingen, terug bij zijn oude werkgever Ordina.

Frank: “Na tien jaar bij Axis Into Management in de meeste uiteenlopende opdrachten en met de mooiste managementtheorie Common Sense in mijn rugzak begon er toch wat te knagen. Ik miste het langdurig werken met en voor een eigen team. Hoe fantastisch en dankbaar het ook is om andere organisatie te ontwikkelen en duurzaam wijzer te maken, het is niet hetzelfde als vanuit je eigen team werken. Ik heb de behoefte om me meer te verbinden. Bij Ordina ga ik per 1 november aan de slag als Business Unit Manager van Ordina Pythoneers, één van de gespecialiseerde units binnen Ordina Software Development.

Ook al vertrek ik bij Axis into Management, de common sense theorie laat je nooit meer los. Dat is een life-style geworden, een bril van waaruit je nooit meer anders naar de wereld kan kijken. Ik wens mijn collega’s een mooie doorstart met hun nieuwe identiteit en stevige ambities en ik verlies ze niet uit het oog.”

 
 
* verplicht