Bel ons:
030-273-4608

De relaxte manager

In mei start weer een nieuwe CSDP-1-training

 

Als manager van een team komt u dagelijks allerlei uitdagingen tegen. Klanten en directie hebben hooggespannen verwachtingen. Medewerkers willen die verwachtingen graag waarmaken, maar lopen tegen problemen aan. En ga zo maar door. Wilt u blije medewerkers zien, dicht bij uzelf blijven en iedere dag een effectieve manager zijn? En lijkt een managementmethode die onder alle omstandigheden werkt en steeds beter wordt u wel iets? Leer dan het Common Sense Development Program (CSDP) toepassen! In mei start weer een CSDP-1-training.

Common Sense Development Program (CSDP) werkt altijd

Het CSDP biedt alles wat u als manager nodig hebt om succesvol en relaxed te functioneren. Het werkt in ieder type organisatie en onder alle omstandigheden.

Het CSDP is een bewezen observatie-, analyse-, interventie- en verbetermethode die zich onder meer richt op managementcompetenties. De CSDP-methode onderscheidt zich van andere methoden: er worden geen trucjes aangereikt, maar een ‘tool kit’ om zelf een blijvend effectieve werkwijze te ontwikkelen in een steeds veranderende wereld. U krijgt instrumenten tot uw beschikking en leert ermee omgaan.

Wat leert u in de CSDP-1-training

U krijgt inzicht in de uitgangspunten, de werking en de filosofische onderbouwing van het CSDP. Daarnaast leert u het CSDP in te zetten op uw eigen manier, binnen uw eigen werkomgeving. U krijgt geen trukendoos uitgereikt, maar een blijvend werkzame methode aangereikt: met recht een ‘program’.

Resultaat verzekerd

Het potentieel van uw team en medewerkers, die graag een optimale bijdrage willen leveren, komt tot ongekende bloei. Samen met het team speelt u soepel in op de voortdurende veranderingen in de wereld om u heen. Uw werkplezier, en dat van de medewerkers, krijgt een ongekende ‘boost’.

U bent een relaxte manager!

Bewezen methode

Ruim 100 CSDP-cursisten gingen u voor. Zij geven aan enthousiast te zijn over de training en de resultaten. Ze staan als manager sterker in hun schoenen en de teams waaraan zij leiding geven plukken de vruchten daarvan. Ze geven de training en de trainer gemiddeld het rapportcijfer 8,3.

Enkele ‘testimonials’:

“Ik heb van de CDSP-1-training meegenomen dat je geen concurrent van je experts bent, maar dat je iemand wordt die ze graag als manager willen hebben. Je krijgt de bevestiging van mensen die graag in jouw team willen zitten.”

“Ik zie een ontwikkeling naar veel meer kleinere bedrijven, in plaats van de huidige corporaties. Vooral jonge mensen willen voor kleinere bedrijven werken en betrokken zijn bij het primaire proces, bij de klant. Ik zie een verbinding tussen het gedachtegoed achter de CSDP-1-training en deze externe oriëntatie. Met de CSDP-1-training leer je overleven in de nieuwe wereld.”

Opzet van de CSDP-1-training

De CSDP-1-training is intensief. In een groep van 5 tot 7 managers, afkomstig uit allerlei soorten organisaties, neemt u actief deel aan 8 vertrouwelijke trainingssessies in een veilige setting. Iedere sessie duurt van 16.00 tot 21.00 uur (inclusief biologische maaltijd). Per sessie is circa 2 uur voorbereiding nodig aan de hand van trainingsmateriaal. De totale doorlooptijd is ongeveer 1 jaar.

Ondersteuning na de training

Tijdens en vlak na de trainingsperiode is er per telefoon of e-mail individuele begeleiding beschikbaar voor alle cursisten. Na de trainingsperiode bieden we als aanvullende dienstverlening een gefaciliteerde intervisiegroep. Ook worden er terugkomdagen en alumnibijeenkomsten georganiseerd voor oud-cursisten.

Aanvullend is er een CSDP-2-training, waarin oud-cursisten nog meer kunnen oefenen met de praktische toepassing van het CSDP in hun dagelijkse managementpraktijk.

Praktische info

De nieuwe CSDP-1-training start in mei (datum nader te bepalen).

Meer weten of inschrijven?