Bel ons:
030-273-4608

Data van Leiderschapstraining niveau 2 (CSDP-2) bekend!

Na een aantal uitgesproken positieve reacties hebben we nu meer informatie over de Leiderschapstraining-CSDP 2. We gaan van start op donderdag 31 oktober!

Wat gaan we leren met elkaar? 

In deze training van zes dagdelen (2 + 1 dagen) leggen we de aandacht op waarde creatie en continue organiseren in het dynamische krachtenveld van de organisatie waar je werkt of adviseert. In Common Sense Development Program training-1 heb je geleerd jezelf en je team te leiden. In de Leiderschapstraining-2 ontwikkel je inzichten en handvatten (een methodiek) om je invloed te vergroten in de organisatie. We vragen de deelnemers om een casus (of meerdere) in te brengen op het gebied van reorganisaties, complexere samenwerkingsvraagstukken en vraagstukken die gaan over de visie en strategie van de organisatie of een groot organisatieonderdeel. We gaan een niveau dieper en in een breder en complexer speelveld met elkaar aan het werk met de verschillende casussen. Met behulp van organisatiekunde, groepsdynamica en systeemtheorie krijgen we inzichten in hoe we veranderingen in organisaties duurzaam kunnen leiden.

 Even praktisch

  • Donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november. De derde dag vindt een aantal weken daarna plaats in Utrecht. Die plannen we in overeenstemming met elkaar
  • Starttijd 1e dag rond 09.00 uur en eindtijd 2e dag 16.00 uur
  • Inclusief één overnachting en alle maaltijden
  • Locatie wordt op korte termijn bekend. Het streven is midden Nederland
  • Kosten: € 2.895,- excl. BTW

 Aanmelden doe je zo

Deze training is specifiek voor managers, adviseurs of consultants die bij Axis into Management Leiderschapstraining (CSDP)-1 hebben gevolgd. Er zijn nog plekken open! Om je aan te melden of voor vragen kun je mailen naar michael.bres@axisinto.nl of bellen 06– 55 39 55 36.

 

Altijd het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief