Bel ons:
030-273-4608

Organisatieadvies

Organisatieadvies

Onze adviseurs staan niet aan de zijlijn, maar midden in de praktijk van de opdrachtgever. Deze praktijk nemen zij als uitgangspunt en zij werken aan gemeenschappelijk inzicht in vraagstukken die voorliggen en mogelijke oplossingen. Zij ondersteunen bij het uitvoeren van interventies. Zij combineren jarenlange ervaring met een hands-on aanpak, die leidt tot duurzame ontwikkeling van uw organisatie.

Testimonials

Ik heb bij verschillende werkgevers talloze managementtrainingen gedaan. Maar het CSDP had verreweg de meeste impact. Ik ben er een betere projectmanager door geworden en ik ben fundamenteel anders naar de wereld gaan kijken.
Henri Peters - programmamanager en partner bij Aresz
Ik heb van de CSDP-training meegenomen dat je geen concurrent van je experts bent, maar dat je iemand wordt die ze graag als manager willen hebben. Je krijgt de bevestiging van mensen die graag in jouw team willen zitten.
Daniƫl Fokker - busines unit manager bij Ordina
Ik zie een ontwikkeling naar veel meer kleinere bedrijven, in plaats van de huidige corporaties. Vooral jonge mensen willen voor kleinere bedrijven werken en betrokken zijn bij het primaire proces, bij de klant. Ik zie een verbinding tussen het gedachtegoed achter de CSDP-training en deze externe oriƫntatie. Met de CSDP-training leer je overleven in de nieuwe wereld.
Willem de Fiouw - partner bij Business Data Challengers
Bedankt voor al je tips, je luisterend oor en gezonde feedback. Ik heb veel van je geleerd en je hebt me gestimuleerd om mijn grenzen op te zoeken en te overleggen. Jij bent de Renovix die ik even nodig had om nieuwe uitdagingen te vinden en aan te gaan.
Mirjam Elast-Zeeders - agile coach bij spir-it en Agile Master