Bel ons:
030-273-4608

Training Leiderschap in One Day

Inschrijven voor: Leiderschap in One Day

31 oktober
09:00 - 17:00
|
€ 349,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Leiderschap in One Day

“Jullie hebben in één dag mijn blik geopend!”

Dat zei een recente deelnemer aan de Masterclass Leiderschap. Hij noemde ons ‘blikopeners’. Omdat we de inhoud van het blik er helemaal uit halen (wat is hier werkelijk aan de hand?) maar natuurlijk ook in de andere betekenis: dat de ogen geopend worden.
Mooi! Want dat is precies wat we willen bereiken. Op deze inspirerende en daadwerkelijk leerzame dag laten we je totaal anders kijken naar werksituaties, leren je anders te denken en daarmee anders te doen. Dat leidt tot ander leiderschap en andere resultaten. Betere resultaten, die goed passen bij een werkomgeving die steeds sneller verandert.

Wimfried, deelnemer Leiderschap in One Day: “Normaliter kom ik thuis van managementtrainingen en ga ik wat klussen in huis. Nu heb ik een uur met mijn vrouw gepraat aan de keukentafel. Over hoe in één dag mijn blik op de werksituatie die ik inbracht, totaal veranderde. Ongelofelijk! Morgen pak ik het heel anders aan”.

Als manager ben je nooit klaar. Hoe ga je daar mee om?

Jasper Doornbos, een van onze trainers in de Leiderschapstrainingen bij Axis into Management legt uit hoe hij de dag zo inricht dat eerst onze leiderschapsvisie en – methodiek wordt aangereikt, èn later op de dag wordt gewerkt aan een concreet probleem. Ingebracht door een van de deelnemers. Zodat je ervaart wat onze leiderschapsaanpak brengt. En jij met concrete handvatten naar huis kan.

“In deze Leiderschap dag hebben we twee vertrekpunten:

  1. De drie psychologische basisbehoeftes van de mens: autonomie, verbinding en competentie;
  2. Organisaties zijn complexe systemen die voortdurende veranderen, door de acties en reacties van mensen.

Als je dat bij elkaar brengt weet je dat grootste, meeslepende en in blauwdruk vastgelegde plannen voor organisaties niet werken. Wat wel werkt? Je realiseren dat je dus die continue ontwikkeling leiding moet geven, waarbij je open en zonder oordeel achterhaalt wat er werkelijk aan de hand is waarom zaken niet lopen, en wat dan wel nodig is”.

 De film met elkaar opbouwen

“In de case, de deelnemers beslissen zelf welke het wordt, gaan we eerst de situatie compleet doorgronden en dat kan behoorlijk impactvol zijn. Alles op tafel leggen om het probleem echt goed te begrijpen, ik noem dat de film opbouwen, is pittig. Want daarmee kom je tot andere inzichten en die kunnen wel eens jouw wereld op de kop zetten. Ik bied een veilige omgeving waar alles er mag zijn, en dat werkt vaak ook bevrijdend. Ik merk dat het echt goed leren observeren en analyseren de ‘blikopener’ is waar onze deelnemers het over hebben. Managers die deelnemen ervaren lucht. Ruimte om andere keuzes te maken, zaken anders aan te pakken. En dan volgen de resultaten en de duurzame verandering vanzelf”.

De smaak te pakken?

Leiderschap in One Day is ook een voorproefje op onze effectieve Leiderschapstraining van acht maanden. Naast dat je echt wat leert in de One Day, wat je de volgende dag direct kan toepassen op je werk, ervaar je ook wat je kan leren en ervaren in de complete training. Neem eens een kijkje in onze keuken!

 

Meer weten?

Je kan Jasper telefonisch bereiken op 06 282 058 76 of mailen op jasper.doornbos@axisinto.nl.
Onze leiderschapsvisie en Jasper leer je nog meer kennen met deze blogs:

 

 

Bekijk de andere trainingen