Bel ons:
030-273-4608

Training Workshop: creëren van een veilige omgeving

Inschrijven voor: Workshop: creëren van een veilige omgeving

1 maart
09:00 - 12:30
|
€ 175,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Workshop: creëren van een veilige omgeving

Lukt het jou ook maar niet om een veilige omgeving te creëren? En doe je al van alles aan communicatie, geef je jouw mensen vertrouwen, nodig je iedereen uit om zich uit te spreken tijdens meetings? En toch wordt er geen veilige omgeving gevoeld in je team, binnen je afdeling, bij jouw organisatie. En als klap op de vuurpijl wijst het jaarlijkse MTO ook nog eens op urgente verbetering in die richting.

En dat is vreemd, want je experimenteert toch zeker met alle tips en bulletgewijze stappenplannen van management goeroes, seminars, trainingen, artikelen, blogs, vlogs en LinkedIn posts.

Een veilige omgeving creëer je niet! Een veilige omgeving ontwikkel je door er op een fundamenteel andere manier naar te gaan kijken, over te gaan denken en aan te gaan doen.

In deze workshop maak je een vliegende start door aan de slag te gaan met natuurlijke principes van samenwerken.

Je ontdekt waarom het ontwikkelen van een veilige omgeving niet lukt door het opvolgen van losse tips of stappenplannen. En nog veel belangrijker, je leert dat de kans op een veilige omgeving toeneemt door het anders aan te pakken met een unieke ontwikkelmethode.

Nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Bekijk de andere trainingen