Bel ons:
030-273-4608

Training Leiderschap voor Product Owners

Inschrijven voor: Leiderschap voor Product Owners

25 juni - 26 juni
09:00 - 17:00
|
€ 995,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Leiderschap voor Product Owners

Leer bij Axis into Management je rol beter te bepalen en bewaken!

Veel organisatie gaan meer Agile werken. Er zijn vele redenen voor het ontwikkelen van een meer wendbare organisatie, maar het beter kunnen inspelen op veranderingen in de vraag wordt het meest genoemd. Toch lukt het menig organisatie helaas maar mondjesmaat om echt Agile te werken. Een belangrijke oorzaak van de belemmeringen ligt in de rol van de Product Owner: jij bent nu weliswaar de Product Owner die beslissingen neemt over wat en wanneer iets moet worden gemaakt, maar krijg je wel echt het mandaat dat bij jouw rol hoort ? Of voel je je gehinderd door de oude manier van werken?  En de stakeholders, als je ze al allemaal in beeld hebt, willen allemaal tegenstrijdige dingen! Met jou in de squeeze! Herken je dit?

Meer ruimte en maximaal draagvlak

In deze tweedaagse training van Axis into Management pakken we samen de belangrijkste belemmeringen aan die jij ervaart in jouw werk. Deze worden vaak veroorzaakt door managers die nog traditioneel zelf beslissingen willen nemen over inhoud en volgorde. Hun macht niet willen loslaten. Of er onvoldoende op vertrouwen dat jij best zelf je werk kunt organiseren. Stakeholders die allemaal iets anders willen, en liefst als eerste bediend!

In de training ’Versterk je rol als Product Owner (Advanced)’ leer je het proces nog beter te begeleiden waarbij de stakeholders zelf tot consensus komen over wat er moet worden gerealiseerd en in welke volgorde. Waarna jij uiteindelijk met maximaal draagvlak de knoop doorhakt. Je leert je omgeving zodanig in te richten dat de manager je niet langer voor de voeten loopt. Je creëert de ruimte om het vak van de Product Owner uit te voeren zoals het bedoeld is.

Is deze training voor jou?

Deze Advanced training is gemaakt voor jou als Product Owner, die veelvoorkomende belemmeringen structureel wil oplossen, zodat je je kan richten op het optimaal laten functioneren van je team(s) en het realiseren van klantwaarde.

Voorkennis

De Advanced training is bedoeld voor Product Owners die een basisopleiding ‘Product Owner’ hebben gevolgd en die enige tijd ervaring hebben met de rol van Product Owner in een organisatie. En die de belemmeringen aan den lijve hebben ondervonden. Deze praktijkervaringen vormen het uitgangspunt van de training.

Wat levert het jou op?

In deze training leer je op een fundamenteel andere wijze naar jouw organisatie kijken en kun je vanuit deze inzichten belemmeringen blootleggen èn wegnemen. Je vergroot je zelfvertrouwen door je mandaat beter te bepalen en dit te bewaken. En je bevindt je niet langer tussen twee vuren en kunt je energie richten op de klant en het realiseren van klantwaarde. En dat werkt wel zo prettig.

Waarom bij ons?

Bij Axis into Management geven we je niet alleen inzichten en een theoretische onderbouwing, maar leren we je vooral hoe je die inzichten naar jouw praktijk brengt. De trainers hebben veel ervaring in het veld en begrijpen dat er geen one-size-fits-all aanpak bestaat. Jouw aanpak zal gebaseerd zijn op de inzichten die jij hebt opgedaan in de training. Waardoor de training maatwerk wordt. Bij Axis into Management richten we ons op het ontwikkelen van vermogens van medewerkers waardoor resultaten worden gehaald. Dat is anders dan hoe organisaties vaak worden geleid: er alleen wordt gestuurd op resultaten. Wij sluiten met onze ‘common sense’ methodiek dan ook feilloos aan op Agile werken.

Trainer

Jan Sake Kruis

Bekijk de andere trainingen