Bel ons:
030-273-4608

Training Training Leiderschap | Common Sense Development Program

Inschrijven voor: Training Leiderschap | Common Sense Development Program

16 mei - 16 december
09:30 - 17:00
|
€ 3.995,00
Excl. BTW
|
Vol
Geen plekken meer beschikbaar

Informatie over de training

Training Leiderschap | Common Sense Development Program

Leiderschap en een management aanpak leren die krachtig blijft!

Wil jezelf zo ontwikkelen dat jouw leiderschap en managementaanpak ècht werkt? Dat je je comfortabel en competent voelt bij elke nieuwe situatie die zich aandient? Dat het geleerde zo diep in je vezels is doorgedrongen dat het vanzelf gaat? Dat plezier en vertrouwen in je team(s) niet meer een streven zijn maar een gegeven?

Of je je team beter wilt leren samenwerken, hun kwaliteiten meer tot bloei wilt brengen voor de komende veranderingen, de prestaties wilt verbeteren of zoekt naar een aanpak waarmee je je visie beter onder woorden kan brengen en laten werken: Axis into Management biedt een leiderschapstraining die voor elke werksituatie werkt. We geven je niet alleen theorie, een visie en inzichten, maar ook een werkbare en pragmatische aanpak.

We reiken geen trukendoos uit maar een ontwikkelprogramma aan, waarmee we ruim 20 jaar succesvol werken. Daarom noemen we het ook ‘common sense’. Met gezond verstand en begrip van en voor elkaar en vooral van de situatie waarin je je samen bevindt, leer je jezelf steeds beter leiden en de situaties om je heen. De kern van wat ons beweegt? We richten ons op het ontwikkelen van de vermogens, ook wel kwaliteiten genoemd, van teams en organisaties. Waardoor jouw teamleden:

  •  – duurzaam wendbaar worden
  •  – ook resultaten behalen op de lange termijn
  •  – zich vrij voelen om creatief en innovatief te werken
  •  – meer betrokken en bevlogen raken.

 

Ik heb een eigen bedrijf en dan merk je meteen of iets werkt of niet. Deze leiderschapstraining werkt. Het is logisch, het klopt gewoon. Mooie combinatie van theorie en echte praktijk”. Lees hier het hele verhaal van deelnemer AadBomen met Aad, eigenaar kwekerij Vermeer en Greenmakers

Linda, manager bij een groot automerk, is net ingestapt en blogt gedurende haar  training open over haar inzichten, leermomenten, struikelblokken en juichmomenten. Lees hier  haar eerste blog: Ik ben meer ‘ik’ gedreven dan ik dacht, en dat inzicht brengt de samenwerking dichterbij

Leiderschap van de toekomst

Leiderschap is een vak dat een belangrijke ontwikkeling moet doormaken in deze nieuwe tijden. Wij laten in onze training ook niet voor niets onder andere deze video zien: Gary Hamel, The Future of Management.

Kortom, een innovatieve en impactvolle leiderschapstraining voor managers, interimmers en zzp-ers die werken in dynamische en complexe omgevingen.

Wat zeggen anderen over de Leiderschapstraining?

Als manager staan onze deelnemers sterker in hun schoenen. Samen met het team hebben ze een positieve ontwikkeling gerealiseerd in prestaties en medewerkerstevredenheid omdat wij werken met jouw werksituatie en concrete handvatten geven.  Voor de training en de trainer krijgen we gemiddeld het rapportcijfer 8,3.

Enkele ervaringen van onze deelnemers:

“Ik heb bij verschillende werkgevers talloze managementtrainingen gedaan. Maar het CSDP had verreweg de meeste impact. Ik ben er een betere projectmanager door geworden en ik ben fundamenteel anders naar de wereld gaan kijken.”

Because common sense is the least common of all senses, and actually key to succesfull management. Axis into Management has a great and pratical leadership programma to obtain these skills and learns you to apply them in your daily work”. 

“Ik zie een ontwikkeling naar veel meer kleinere bedrijven, in plaats van de huidige corporaties. Vooral jonge mensen willen voor kleinere bedrijven werken en betrokken zijn bij het primaire proces, bij de klant. Ik zie een verbinding tussen het gedachtegoed achter de CSDP-1-training en deze externe oriëntatie. Met de CSDP-1-training leer je overleven in de nieuwe wereld.”

Hoe is de Leiderschapstraining opgezet?

De CSDP-1-training is intensief en kent een zorgvuldige opzet:

– In een groep van 5 tot 7 managers, afkomstig uit allerlei soorten organisaties, neem je actief deel aan 8 trainingssessies in een veilige setting.

– Trainers: Jasper Doornbos of Michael Bres

– Iedere sessie duurt van 16.00 uur tot 21.00 uur (inclusief uitgebreide, biologische maaltijd);

– Per sessie is ca. 2 uur voorbereiding nodig aan de hand van trainingsmateriaal;

– De totale doorlooptijd is ongeveer 8 maanden;

– Tijdens en vlak na de trainingsperiode is er per telefoon of e-mail individuele begeleiding beschikbaar voor alle cursisten;

– Na de trainingsperiode bieden we als aanvullende dienst een gefaciliteerde intervisiegroep.

Voorproeven? Bezoek onze Masterclass Leiderschap van 1 dag

Die mogelijkheid hebben we ook! In de Masterclass Leiderschap laten we je in de ochtend zien wat de leiderschapstraining ‘Common Sense’ inhoudt en maak je in de middag kennis met onze theorie en methode. Waardoor je al veel leert. In de middag gaan we aan het werk met elkaar. Met casussen die door de deelnemers zelf zijn aangereikt. Zodat je zelf kan ervaren hoe onze aanpak daadwerkelijk resultaat boekt in de praktijk, omdat jij je ontwikkelt. Misschien wil jij wel inbrengen waar je nu op vastloopt? Kijk in de kalender wanneer deze Masterclasses plaatsvinden!

Leiderschap- 2 training

We organiseren meestal eenmaal per jaar, de Leiderschapstraining-2-training, waarin we nog een stap verder gaan. Waar je in Leiderschapstraining Common Sense 1 heb geleerd jezelf en je team(s) te ontwikkelen en te sturen, leer je hier de bredere werkomgeving waar jij deel van bent, te ontwikkelen en te beïnvloeden om nog meer waardecreatie te bereiken.

De volgende staat op de planning voor september 2019. Houd onze nieuwsbrief in de gaten. 

Ons volgen?

Wij bieden een wisselend aanbod van leiderschapstrainingen, masterclasses en workshops. We ontmoeten je daar graag maar net zo leuk vinden we het om je te inspireren met reviews over managementboeken, niet te missen Tedtalks, artikelen en andere zaken die ons inspireren op onze weg naar het verbeteren van organisaties? Volg Axis Into Management op Linkedin.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief doe je hier!

 

Bekijk de andere trainingen