Bel ons:
030-273-4608

Training Training Leiderschap | Common Sense Development Program

Inschrijven voor: Training Leiderschap | Common Sense Development Program

24 januari - 1 oktober
16:00 - 21:00
|
€ 3.995,00
Excl. BTW
|
Vol
Geen plekken meer beschikbaar

Informatie over de training

Training Leiderschap | Common Sense Development Program

Het Common Sense Development Program (CSDP) van Axis into Management is een bewezen aanpak om iedere dag een effectieve manager te zijn en tegelijk bij jezelf te blijven. Je leert te kijken, denken en doen vanuit een krachtige, onderbouwde managementfilosofie. Je krijgt concrete instrumenten aangereikt en leert deze toe te passen in de praktijk.

Het resultaat – voor jou én voor het team waarvan je manager mag zijn:

– Je bent in staat al die zaken die op je afkomen beter te duiden, je visie uit te drukken en samen met de teamleden mogelijkheden te ontwikkelen.

– Je biedt ‘jouw’ team een veilige omgeving voor effectieve en prettige samenwerking, die zich voortdurend verbetert.

– Het potentieel van de teamleden, die zo graag een optimale bijdrage willen leveren, komt tot ongekende bloei.

– Samen spelen jullie soepel en succesvol in op de voortdurende veranderingen in de wereld om jullie heen. Want jij bent een manager die methodisch kan managen met behulp van  het Common Sense Development Program!

In de CSDP-1-training van Axis into Management leer je het Common Sense Development Program in te zetten op je eigen manier, binnen je eigen werkomgeving. Je krijgt geen trukendoos uitgereikt, maar een (filosofisch onderbouwde) pragmatische aanpak aangereikt: met recht een ‘program’. Je leert de Common Sense-instrumenten begrijpen, en je begint meteen na de eerste trainingssessie te oefenen met de toepassing daarvan.

Wat zeggen anderen over de training?

Vele Common Sense-cursisten gingen je voor. Ze zijn enthousiast over de training en de resultaten daarvan. Als manager staan ze sterker in hun schoenen. Samen met het team hebben ze een positieve ontwikkeling gerealiseerd in prestaties en medewerkertevredenheid. De oud-cursisten geven de training en de trainer gemiddeld het rapportcijfer 8,3.

Enkele ‘testimonials’:

“Ik heb bij verschillende werkgevers talloze managementtrainingen gedaan. Maar het CSDP had verreweg de meeste impact. Ik ben er een betere projectmanager door geworden en ik ben fundamenteel anders naar de wereld gaan kijken.”

“Ik heb van de CDSP-1-training meegenomen dat je geen concurrent van je experts bent, maar dat je iemand wordt die ze graag als manager willen hebben. Je krijgt de bevestiging van mensen die graag in jouw team willen zitten.”

“Ik zie een ontwikkeling naar veel meer kleinere bedrijven, in plaats van de huidige corporaties. Vooral jonge mensen willen voor kleinere bedrijven werken en betrokken zijn bij het primaire proces, bij de klant. Ik zie een verbinding tussen het gedachtegoed achter de CSDP-1-training en deze externe oriëntatie. Met de CSDP-1-training leer je overleven in de nieuwe wereld.”

Hoe is de training opgezet?

De CSDP-1-training is intensief en kent een zorgvuldige opzet:

– In een groep van 5 tot 7 managers, afkomstig uit allerlei soorten organisaties, neem je actief deel aan 8 trainingssessies in een veilige setting.

– Iedere sessie duurt van 16.00 uur tot 21.00 uur (inclusief biologische maaltijd).

– Per sessie is ca. 2 uur voorbereiding nodig aan de hand van trainingsmateriaal.

– De totale doorlooptijd is ongeveer 8 maanden.

– Tijdens en vlak na de trainingsperiode is er per telefoon of e-mail individuele begeleiding beschikbaar voor alle cursisten.

– Na de trainingsperiode bieden we als aanvullende dienst een gefaciliteerde intervisiegroep en worden er terugkomdagen en alumnibijeenkomsten georganiseerd.

Tevens is er de CSDP-2-training, waarin oud-cursisten de praktische toepassing van Common Sense in hun dagelijkse managementpraktijk nog verder kunnen ontwikkelen.

Dus… waarom de CSDP-1-training?

– Je wordt zelfredzaam in alle werksituaties. Je bent opgewassen tegen steeds weer nieuwe uitdagingen in alle soorten organisaties.

– Je ervaart bewustwording, met als bonus een degelijke theoretische onderbouwing en doordachte taal.

– Je leert geen trucjes, maar een duurzame management-aanpak: het Common Sense Development Program.

De succesvolle adviseurs en interimmanagers van Axis into Management hebben ‘onder de motorkap’ allemaal het Common Sense Development Program. Wij delen het graag met je!

Wil jij ook een effectieve, authentieke manager zijn en daarvoor een aanpak leren die altijd bij je blijft? Schrijf je dan nu in, of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de andere trainingen