Bel ons:
030-273-4608

Training Training Leiderschap ǀ Common Sense Development Program – 2

Inschrijven voor: Training Leiderschap ǀ Common Sense Development Program – 2

30 januari - 31 januari
09:00 - 16:00
|
€ 2.895,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Training Leiderschap ǀ Common Sense Development Program – 2

In deze training van acht dagdelen (2 + 1  volle dagen en tussendoor een avondwerkplaats) leggen we de aandacht op waardecreatie en continue organiseren in het dynamische krachtenveld van de organisatie waarin je werkt of adviseert. In de Common Sense Development Program training-1 heb je geleerd jezelf en je team te leiden. In de Leiderschapstraining-2 ga je verder: je ontwikkelt inzichten en krijgt  handvatten (een methodiek) om je invloed te vergroten in de gehele organisatie. We vragen de deelnemers om een casus (of meerdere) in te brengen op het gebied van reorganisaties, complexere samenwerkingsvraagstukken en vraagstukken die gaan over de visie en strategie van de organisatie of een groot organisatieonderdeel. Dit is echt the next level leidinggeven aan transities!

Groepsdynamica en systeemtheorie
We gaan een niveau dieper en in een breder en complexer speelveld met elkaar aan het werk met de verschillende casussen. Met behulp van organisatiekunde, groepsdynamica en systeemtheorie krijg jij nieuwe inzichten in hoe je veranderingen in jouw organisatie duurzaam kunt leiden. Kortom, een verrijkende, intensieve en toch korte opleiding voor ervaren managers die een een stap verder willen!

Voor wie?
Deze training is specifiek voor managers, adviseurs of consultants die bij Axis into Management al de Leiderschapstraining (CSDP)-1 hebben gevolgd. Er zijn nog plekken open!

Praktische zaken en aanmelden
Locatie:     Landgoed ISVW te Leusden en Utrecht. Kijk op hun website  om een idee te krijgen van hun luxe kamers, de prettige zalen en de schitterende omgeving.

Data:         Start op 30 januari 2020 om 09:00 uur en afronding op 31 januari 2020 om 16:00 uur (5 dagdelen).  Twee aaneensluitende dagen met  overnachting en alle maaltijden. De derde dag ( 2 dagdelen) vindt plaatst in maart in ons pand in Utrecht en plannen we met elkaar. Tussendoor komen we bij elkaar op een avond (1 dagdeel) in ons pand in Utrecht om verder te werken aan jullie praktijk.

Prijs:         2895,– De prijs van de training is inclusief één overnachting en alle maaltijden in de acht dagdelen.

Je kunt je in de kalender aanmelden of misschien heb je nog vragen? Mail of bel dan de trainer Michael Bres op michael.bres@axisinto.nl of 06 – 55 39 55 36.

Bekijk de andere trainingen