Bel ons:
030-273-4608

Training Training Leiderschap ǀ Common Sense Development Program- 2

Inschrijven voor: Training Leiderschap ǀ Common Sense Development Program- 2

31 oktober - 1 november
09:00 - 16:00
|
€ 2.895,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Training Leiderschap ǀ Common Sense Development Program- 2

In deze training van zes dagdelen (2 + 1 dagen) leggen we de aandacht op waardecreatie en continue organiseren in het dynamische krachtenveld van de organisatie waarin je werkt of adviseert. In Common Sense Development Program training-1 heb je geleerd jezelf en je team te leiden. In de Leiderschapstraining-2 ontwikkel je inzichten en krijg je handvatten (een methodiek) om je invloed te vergroten in de gehele organisatie. We vragen de deelnemers om een casus (of meerdere) in te brengen op het gebied van reorganisaties, complexere samenwerkingsvraagstukken en vraagstukken die gaan over de visie en strategie van de organisatie of een groot organisatieonderdeel.

Groepsdynamica en systeemtheorie
We gaan een niveau dieper en in een breder en complexer speelveld met elkaar aan het werk met de verschillende casussen. Met behulp van organisatiekunde, groepsdynamica en systeemtheorie krijg jij nieuwe inzichten in hoe je veranderingen in jouw organisatie duurzaam kunt leiden. Kortom, een verrijkende, intensieve en toch korte opleiding voor ervaren managers die een een stap verder willen!

Voor wie?
Deze training is specifiek voor managers, adviseurs of consultants die bij Axis into Management al de Leiderschapstraining (CSDP)-1 hebben gevolgd. Er zijn nog plekken open!

Praktische zaken en aanmelden
Locatie:     Landgoed ISVW te Leusden. Kijk hier op hun website
Data:         start op 31 oktober  2019 om 09:00 uur en afronding op 1 november 2019 om 17:00 uur.  Twee aaneensluitende dagen met              overnachting. De derde dag vindt een aantal weken daarna plaats in Utrecht en plannen we in overeenstemming met elkaar
Prijs:         2895,– De prijs van de training is inclusief één overnachting en alle maaltijden in de zes dagdelen.

Je kunt je in de kalender aanmelden of misschien heb je nog vragen? Mail of bel dan de trainer Michael Bres op michael.bres@axisinto.nl of 06 – 55 39 55 36.

Bekijk de andere trainingen