Bel ons:
030-273-4608

Training Leiderschap in One Day

Inschrijven voor: Leiderschap in One Day

27 september
09:00 - 17:00
|
€ 349,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Leiderschap in One Day

“Jullie hebben in 1 dag mijn blik geopend! “
Dat zei een recente deelnemer aan de Masterclass Leiderschap. Hij noemde ons ‘blikopeners’. Omdat we de inhoud van het blik (de situatie op het werk) er helemaal uit halen maar natuurlijk ook in de andere betekenis: dat de ogen geopend worden. Mooi! Want dat is precies wat we willen bereiken. We laten je op deze dag totaal anders kijken naar werksituaties, leren anders te denken en daarmee anders te doen. Dat leidt tot ander leiderschap en andere resultaten. Betere resultaten, die goed passen bij een werkomgeving die steeds sneller verandert.
Wimfried, deelnemer Masterclass Leiderschap: “Normaliter kom ik thuis van managementtrainingen en ga ik wat klussen in huis. Nu heb ik een uur met mijn vrouw gepraat aan de keukentafel. Over hoe in één dag mijn blik op de werksituatie die ik inbracht, totaal veranderde. Ongelofelijk! Morgen pak ik het heel anders aan”.
Jasper Doornbosch, trainer: “Managers die deelnemen ervaren lucht. Ruimte om andere keuzes te maken, zaken anders aan te pakken. En daarmee dichterbij hun kern te blijven. En dan volgen de resultaten vanzelf. ”

Leren, experimenteren en oriënteren
Een dag waarin je theorie leert, experimenteert met een real life case van een van de deelnemers (misschien ben jij dat wel?) en je ook oriënteert of onze Leiderschapstraining ‘Common Sense’ van 8 maanden wat voor jou is. Als je je inschrijft krijg je kosten voor deze Masterclass retour natuurlijk.
We reiken geen trukendoos uit maar een ontwikkelprogramma aan, waarmee we ruim 20 jaar succesvol werken. Daarom noemen we het ook ‘common sense’. Met gezond verstand en begrip van en voor elkaar, leer je jezelf steeds beter leiden en de situaties om je heen. De kern van wat ons beweegt? We richten ons op het ontwikkelen van de vermogens, ook wel kwaliteiten genoemd, van mensen. Waardoor jij en je team(s):
> duurzaam wendbaar worden
> ook resultaten behalen op de lange termijn
> vooruitdenken en innoveren
> tegen elke taak zijn opgewassen.

Trainer
Jasper Doornbos is de trainer op deze dag.
Bekijk de andere trainingen

Bekijk de andere trainingen