Bel ons:
030-273-4608

Training Masterclass Leiderschap

Inschrijven voor: Masterclass Leiderschap

18 april
09:00 - 17:00
|
€ 349,00
Excl. BTW
|
Vol
Geen plekken meer beschikbaar

Informatie over de training

Masterclass Leiderschap

Leiderschap en een management aanpak leren die krachtig blijft?

Wil jezelf zo ontwikkelen dat jouw leiderschap en managementaanpak ècht werkt? Dat je je ontspannen en competent voelt bij elke nieuwe situatie die zich aandient? Dat het geleerde tot zo diep in je vezels is doorgedrongen dat het vanzelf gaat? Dat plezier en vertrouwen in je team(s) niet meer een streven zijn maar een gegeven?

Kom naar onze Masterclass Leiderschap in 1 dag! We leren op deze dag anders te kijken naar situaties, anders te denken en daarmee anders te doen.

Jasper Doornbosch, trainer: “Managers die deelnemen ervaren lucht. Ruimte om andere keuzes te maken, zaken anders aan te pakken. En daarmee dichterbij hun kern te blijven. En dan volgen de resultaten vanzelf. “

Een dag waarin je leert, experimenteert met een real life case van een van de deelnemers (misschien ben jij dat wel?) en je ook oriënteert of onze Leiderschapstraining ‘Common Sense’ van 8 maanden wat voor jou is. Als je je inschrijft krijg je kosten voor deze Masterclass retour natuurlijk.

We reiken geen trukendoos uit maar een ontwikkelprogramma aan, waarmee we ruim 20 jaar succesvol werken. Daarom noemen we het ook ‘common sense’. Met gezond verstand en begrip van en voor elkaar, leer je jezelf steeds beter leiden en de situaties om je heen. De kern van wat ons beweegt? We richten ons op het ontwikkelen van de vermogens, ook wel kwaliteiten genoemd, van teams en organisaties. Waardoor jij en je team(s):

  • > duurzaam wendbaar worden
  • > ook resultaten behalen op de lange termijn
  • > vooruitdenken en innoveren
  • > tegen elke taak zijn opgewassen.

 

Trainer Jasper Doornbos zijn laatste blog over waarom veel managers zich eenzaam voelen.

Collega Werner Vaarwerk beschrijft in zijn blog dat Simon Sineks komende boek ‘Het oneindige Spel” eveneens onderschrijft dat sturen op vermogens van mensen effectiever is dan alleen sturen op (korte termijn) resultaten.

Bekijk de andere trainingen