Bel ons:
030-273-4608

Training Beoordelen in een Agile Omgeving

Inschrijven voor: Beoordelen in een Agile Omgeving

29 maart
09:30 - 17:00
|
€ 495,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Beoordelen in een Agile Omgeving

Leer in één dag  hoe je zelf een beoordelingscyclus ontwikkelt die past bij  jouw agile team

Waarom een andere beoordelingscyclus voor agile omgevingen?

De traditionele beoordelingscyclus is niet meer van deze tijd. De wereld verandert zo snel dat de doelen die aan het begin van het jaar zijn opgesteld al in het eerste kwartaal zijn ingehaald door de realiteit.  In een agile omgeving is het stellen van doelen en beoordelen van prestaties en inspanningen een extra uitdaging, waar de bestaande systematiek vaak niet op aansluit. De leidinggevende ziet er tegenop en stelt het zo lang mogelijk uit. De medewerker wordt onaangenaam verrast, vraagt zich af hoe de leidinggevende aan zijn of haar informatie komt en verlaat gedemotiveerd het gesprek. Herken je dit? Dat moet beter kunnen.

In deze workshop onderzoeken we samen de veronderstellingen die in jouw organisatie ten grondslag liggen aan het beoordelen en zullen ontdekken dat deze niet langer aansluiten op de werkelijkheid. De grondslagen die Axis into Management onderkent passen bij agile organisaties en geven aanknopingspunten voor het zelf ontwikkelen van een alternatieve manier van evalueren.

Het nieuwe evalueren sluit aan op belangrijke recente ontwikkelingen. Zo wordt er gebruik gemaakt van inzichten die we hebben verkregen uit psychologisch onderzoek naar motivatie. Zo blijkt, verrassend genoeg, dat het geven van complimenten niet louter positieve effecten heeft!

Deze nieuwe manier van evalueren past bij wendbare organisaties, moderne leidinggevenden, gaat uit van de behoeften van kenniswerkers en leidt tot meer creativiteit en betere bedrijfsresultaten.

Is deze workshop voor jou?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met beoordelen: leidinggevenden, Product Owners, Scrum Masters en HR consultants. En die dit willen verbeteren.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig voor deze workshop. Er wordt wel gebruik gemaakt van de ervaringen van de deelnemers met beoordelen. Deze vormen het vertrekpunt voor verbeteringen.

Wat levert het jou op?

Je wordt je bewust van de vaak verborgen veronderstellingen van beoordelen, krijgt inzicht in de redenen waarom ze niet goed werken en ontwikkelt aanknopingspunten voor het verbeteren van de beoordelingscyclus in jouw specifieke organisatie. Je kunt de volgende dag aan de slag met het ontwikkelen van een goed alternatief voor het beoordelen.

Waarom bij ons?

Bij Axis into Management geven we je niet alleen inzichten en een theoretische onderbouwing, maar leren we je vooral hoe je die inzichten naar jouw praktijk brengt. De trainers hebben veel ervaring in het veld en begrijpen dat er geen one-size-fits-all aanpak bestaat. Jouw aanpak zal gebaseerd zijn op de inzichten die jij hebt opgedaan in de workshop. Na het volgen van onze workshop ben je in staat om met je collega’s samen te werken aan een manier van evalueren die past bij jouw organisatie.

Bij Axis into Management richten we ons op het ontwikkelen van vermogens van medewerkers waardoor resultaten worden gehaald. Dat is anders dan hoe organisaties vaak worden geleid: er wordt vooral gestuurd op het behalen van resultaten. Wij sluiten met onze ‘common sense’ methodiek dan ook feilloos aan op agile werken.

Bekijk de andere trainingen