Bel ons:
030-273-4608

Training Beoordelen in een Agile Omgeving

Inschrijven voor: Beoordelen in een Agile Omgeving

9 oktober
09:30 - 17:00
|
€ 495,00
Excl. BTW
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Beoordelen in een Agile Omgeving

Leer in onze ééndaagse workshop een beoordelingscyclus te ontwikkelen die bij jouw Agile team en organisatie past.  

De wereld verandert zo snel dat de doelen die aan het begin van het jaar zijn opgesteld al in het eerste kwartaal zijn ingehaald door andere gewenste prestaties. In een Agile omgeving is het stellen van doelen en beoordelen van prestaties en inspanningen een extra uitdaging, waar de bestaande systematiek meestal niet op aansluit. Dus hoe motiveer en waardeer je jouw mensen in een Agile omgeving? 

In deze workshop van 1 dag onderzoeken we samen de veronderstellingen die in jouw organisatie de basis vormen van het beoordelen en gaan ontdekken dat deze niet langer aansluiten op de agile omgeving. Axis into Management heeft nieuwe grondslagen ontwikkeld die passen bij Agile organisaties en die concrete handvatten geven voor het zelf ontwikkelen van een alternatieve manier van evalueren. Waarmee je jouw mensen kan waarderen en motiveren op een wijze die naadloos aansluit op hun manier van werken. 

Deze nieuwe manier van evalueren past bij wendbare organisaties en moderne leidinggevenden, gaat uit van de behoeften van kenniswerkers en leidt tot meer creativiteit en betere bedrijfsresultaten. 

Is deze workshop iets voor jou? 

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met beoordelen in wendbare organisaties: leidinggevenden, HR consultants en natuurlijk alle Agile functies. 

 Voorkennis 

Er is geen specifieke voorkennis nodig voor deze workshop. Er wordt wel gebruik gemaakt van de ervaringen van de deelnemers met beoordelen. Deze vormen het vertrekpunt voor verbeteringen. 

 Wat levert het jou op? 

  • Inzicht en begrip van de vaak verborgen veronderstellingen van beoordelen en waarom ze niet goed werken; 
  • Concrete aanknopingspunten voor het verbeteren van de beoordelingscyclus in jouw specifieke organisatie;
  • Je kunt de volgende dag al aan de slag met het ontwikkelen van een goed alternatief voor het huidige beoordelen. 

 Waarom bij Axis into Management? 

We leren je niet alleen inzichten en een theoretische onderbouwing maar we leren je vooral hoe je die inzichten naar de praktijk brengt. Jouw praktijk. De trainers hebben veel ervaring in het veld en begrijpen dat er geen one-size-fits-all aanpak bestaat. Bij Axis into Management richten we ons op het ontwikkelen van vermogens van medewerkers waardoor resultaten worden gehaald. Dat is anders dan hoe organisaties vaak worden geleid: waarbij vooral wordt gestuurd op het behalen van resultaten. Wij sluiten met onze ‘common sense’ methodiek dan ook al jaren feilloos aan op Agile werken. 

Bekijk de andere trainingen