Bel ons:
030-273-4608

Training Avondbijeenkomst Kennismaken met Leiderschap

Inschrijven voor: Avondbijeenkomst Kennismaken met Leiderschap

8 oktober
19:30 - 21:15
|
Gratis
|
Nog plaats

Voor een soepele afhandelingsproces hebben wij uw bedrijfsgegevens nodig + inkoopnummer (ordernummer) aan te vragen bij uw afdeling inkoop. Mocht u dit niet direct paraat hebben dan nemen wij contact met u op nadat we uw aanvraag hebben ontvangen.

Persoonsgegevens

Informatie over de training

Avondbijeenkomst Kennismaken met Leiderschap

Samen werken aan het probleem is een andere leiderschapsstijl dan oplossingen geven”.
Roel (38) werkt bij CBS als Regisseur Agile Transitie. Dankzij de Leiderschapstraining van Axis into Management kan hij zich ontspannen en ligt hij zelden wakker van zijn werk. Omdat hij zich realiseerde dat hij het antwoord niet hoeft te hebben, het antwoord is er vaak al. Bij de mensen in het team. Roel leerde leiding te geven aan het proces om de kennis en kunde aan te boren die aanwezig is. En kan zijn buikgevoel nu beter inzetten. 

Wie kan beter vertellen wat de waarde is van onze Leiderschapstraining dan een van onze (ex)deelnemers? Lees hier Roels hele verhaal.

Een avond om kennis te maken met  een leiderschapsprogramma dat werkt
In deze slechts twee uur durende maar praktische en interactieve bijeenkomst ontmoet je de trainer(s) van Axis into Management, vertellen we je hoe de Leiderschapstraining is opgezet, wat onze visie op leiderschap is en wat ons onderscheidt van andere aanbieders op dit terrein.  Natuurlijk is er ruim de tijd om vragen te stellen. Meestal is ook een van de deelnemers uit een Leiderschapstraining zelf aanwezig. Leuk en inspirerend om te horen hoe hij, of zij,  de opleiding ervaart en wat het hen oplevert.

Wat houdt de Leiderschapstraining in?
Voor meer informatie over onze Leiderschapstraining met reviews van deelnemers en  inspirerende Tedtalks die onze visie duiden kun je hier verder lezen.

Praktische informatie

  •  * Dinsdag 8 oktober 2019 van 19:30 uur tot 21:15 uur
  •  * De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht, melden bij de receptie
  •  * Jasper Doornbos, een van onze bevlogen trainers, ontvangt je graag
  •  * Aanbevolen parkeerlocaties:  Parkeergarage Springweg, parkeerplein het Janszkerkhof. Allemaal maximaal 15 minuten  lopen naar de Rechtbank
  • * Deelname is gratis, koffie en thee uiteraard ook

 

Aanmelden
Je hoeft het formulier aan de linkerzijde niet in te vullen voor deze bijeenkomst. Wil je wel een mail sturen naar jasper.doornbos@axisinto.nl om je aan te melden?  Heb je vragen, dan kun je Jasper bellen op 06 – 628205876.

We zien je graag dinsdag 8 oktober!

 

Bekijk de andere trainingen