Focus op de ontwikkeling van je mensen. Dan levert duurzame resultaten en meer energie

Nieuws
Door Jasper Doornbos
januari 15, 2020
 
Avondbijeenkomst Kennismaken met Leiderschap op 14 mei in Utrecht. Schrijf je nu in!
Common Sense Management Framework

Teams die betrokken, energiek en creatief werken, eigenaarschap en pro-activiteit tonen en optimaal hun denkvermogen inzetten, zijn teams die wendbaar zijn. Snel veranderingen oppikken en zelf met voorstellen komen. Waar plezier en vertrouwen de boventoon voeren. Hoe ontwikkel je dergelijke teams? Welk leiderschap toon je dan? Hoe voer je de dialoog met jouw professionals?
Jasper Doornbos, een van onze trainers, organisatieontwikkelaars en mensen vertelt op 5 maart hoe jij dat kunt leren. Met een scherpe visie op leiderschap in een complexe wereld en een praktische methodiek leveren wij managers af die elke dag het verschil maken. En zich een stuk meer competent  en ontspannen voelen.
“Want leiding geven mag gewoon weer leuk worden”, zegt Jasper.

Soms kunnen anderen nog beter verklaren dan wij zelf, wat wij deelnemers in de training ‘Managen met Leiderschap’ van Axis into Management leren. Hieronder legt de fameuze David Marquet- commandant van onderzeeërs- in zijn korte video ‘Greatness’ beeldend uit wat het effect van dergelijke teams is. Hij gooide het roer drastisch om in zijn leiderschapsstijl. En met daverend succes.

Een avond om kennis te maken met een Leiderschapsprogramma dat werkt
Gave video, willen we allemaal kunnen. Bij Axis into Management bieden we een leiderschapstraining met een leiderschapsvisie van de toekomst (agile, wendbaar) en de meest effectieve managementtheorieën. Boven alles leren we onze deelnemers een managementmethodiek: hoe ze een effectieve leiderschapsstijl kunnen toepassen in hun eigen praktijk, aansluitend bij hun persoonlijke leiderschapsstijl. “Praktisch en logisch” horen we onze deelnemers vaak zeggen.

In deze slechts twee uur durende maar praktische en interactieve bijeenkomst ontmoet je de trainer(s) van Axis into Management, vertellen we je hoe de Leiderschapstraining is opgezet, wat onze visie op leiderschap is en wat ons onderscheidt van andere aanbieders op dit terrein.  Natuurlijk hebben we ook ruim de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Meestal is ook een van de deelnemers uit een Leiderschapstraining zelf aanwezig. Leuk en inspirerend om te horen hoe hij, of zij, de opleiding ervaart en wat het oplevert.

Wat houdt de Leiderschapstraining bij Axis into Management in?
Voor meer informatie over wat de acht maanden durende Leiderschapstraining van Axis into Management inhoudt, de instapdata, reviews van deelnemers  kun je hier kijken. Je vindt er ook prikkelende Tedtalks die onze visie duiden en informatie over de trainers.

Praktische informatie en aanmelden voor 5 maart in Utrecht (19:30 – 21:15 uur)
Lees hier in onze kalender meer over de avondbijeenkomst Kennismaken met Leiderschap en hoe je je kunt aanmelden.
In de kalender hebben we ook andere data staan waarop je ons kunt ontmoeten.

 
 
* verplicht