Verhalen van deelnemers, Inspiratie, Common Sense tips, Blogs, Nieuws
Door Katja Bouwmeester
oktober 29, 2019
 
Avondbijeenkomst Kennismaken met Leiderschap op 13 november in Utrecht. Schrijf je nu in!

Teams die betrokken, energiek en creatief werken, eigenaarschap en pro-activiteit tonen en optimaal hun denkvermogen inzetten, zijn teams die wendbaar zijn. Snel veranderingen oppikken en zelf met voorstellen komen. Waar plezier en vertrouwen de boventoon voeren. Hoe ontwikkel je dergelijke teams? Welk leiderschap toon je dan? Hoe voer je de dialoog met jouw professionals? Jasper Doornbos, onze trainer, organisatieontwikkelaar en mens vertelt 13 november in Utrecht hoe je dat nu kunt leren. Met een scherpte visie op leiderschap in een complexe wereld en een praktische methodiek. 

Wie het effect van dergelijke teams beeldend uitlegt in zijn korte  ‘Greatness’ is onderzeeër kapitein David Marquet. Hij gooide het roer drastisch om in zijn leiderschapsstijl. En met daverend succes.

Een avond om kennis te maken met een Leiderschapsprogramma dat werkt
Gave video, willen we allemaal kunnen. Bij Axis into Management bieden we een leiderschapstraining met een leiderschapsvisie van de toekomst (agile, wendbaar) en de meest effectieve managementtheorieën. Boven alles leren we onze deelnemers een managementmethodiek: hoe ze een effectieve leiderschapsstijl kunnen toepassen in hun eigen praktijk, aansluitend bij hun persoonlijke leiderschapsstijl. “Praktisch en logisch” horen we onze deelnemers vaak zeggen.

In deze slechts twee uur durende maar praktische en interactieve bijeenkomst ontmoet je de trainer(s) van Axis into Management, vertellen we je hoe de Leiderschapstraining is opgezet, wat onze visie op leiderschap is en wat ons onderscheidt van andere aanbieders op dit terrein.  Natuurlijk hebben we ook ruim de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Meestal is ook een van de deelnemers uit een Leiderschapstraining zelf aanwezig. Leuk en inspirerend om te horen hoe hij, of zij, de opleiding ervaart en wat het oplevert.

Wat houdt de Leiderschapstraining bij Axis into Management in?
Voor meer informatie over wat de acht maanden durende Leiderschapstraining van Axis into Management inhoudt, de instapdata, reviews van deelnemers  kun je hier kijken. Je vindt er ook prikkelende Tedtalks die onze visie duiden en informatie over de trainers.

Praktische informatie en aanmelden voor 8 oktober in Utrecht (19:30 – 21:15 uur)
Lees hier in onze kalender meer over de avondbijeenkomst Kennismaken met Leiderschap en hoe je je kunt aanmelden.
In de kalender hebben we ook andere data staan waarop je ons kunt ontmoeten.

 
 
*verplicht