Werner Vaarwerk

In deze tijd, waarin IT zich exponentieel ontwikkelt, is Werner vol enthousiasme aan de slag om de klanten van Axis Into Management te ondersteunen bij de complexe managementvraagstukken die de innovaties van vandaag teweegbrengen. Hij zorgt er samen met u voor dat uw organisatie duurzaam beter gaat performen.

Werner is een gedreven, integere en communicatief vaardige IT-manager met meer dan 18 jaar ervaring in het leidinggeven aan (internationale) software ontwikkel afdelingen op het gebied van:

  • agile verandermanagement;
  • lijnmanagement;
  • projectmanagement;
  • en programma management.

Met een brede managementervaring op het gebied van omvangrijke, complexe maatwerkprojecten en standaard product portfolio’s van bedrijfskritische informatiesystemen, zijn grote en complexe IT-management opdrachten bij hem en dus ook bij u in vertrouwde handen.

De laatste jaren geeft Werner leiding aan dagelijkse operaties binnen sterk veranderende bedrijven met focus op innovatie, transities naar agile werken en het verbeteren van samenwerking tussen IT en business.
Werner weet hierdoor als geen ander wat er noodzakelijk is om Agile werkwijzen succesvol te implementeren in organisaties. Met deze kennis en ervaring is hij in staat om meetbare resultaten te bereiken in omgevingen waar Agile werkwijzen geïmplementeerd zijn, of nog gaan worden.

Hij behaalt op efficiënte, realistische en praktische wijze duurzame resultaten door te sturen op het continu verbeteren van de organisatie, afdelingen en medewerkers. En neemt besluiten altijd op basis van gemeenschappelijk begrip (team, evidentie, taakstelling) en zorgt ervoor dat uw IT-afdelingen, teams, programma's en projecten duurzaam gaan performen.

Werner studeerde wiskunde, natuurkunde en informatica aan de Pedagogisch Technische Hogeschool in Eindhoven.

Connect to Werner on LinkedIn