Organisatie

Axis into Management zorgt voor een systematische en dynamische ontwikkeling van de samenhang, synergie en samenwerking binnen een organisatie. Wij leren organisaties, groepen, individuen en afdelingen zich constructief te ontwikkelen binnen de eigen praktijksituatie.

Is voor uw organisatie een pakket van advies, training en begeleiding voor groepen en individuen van toepassing is? Dan ontwikkelt Axis into Management bij voorkeur een project of programma op maat. Vaak gaat het om unieke opgaven in de ontwikkeling van de samenwerkingverbanden van een organisatie of onderdelen daarvan. Het begeleidings- en trainingsprogramma van Axis into Management maakt dan bijvoorbeeld onderdeel uit van een bedrijfsspecifiek project, een fusietraject van organisaties of afdelingen, organisatiebrede trajecten voor beleidsontwikkeling, groepsdynamica trajecten of soms ook communicatieprogramma’s. Voor projecten en programma’s maakt Axis into Management in alle gevallen een maatwerk offerte op basis van intakegesprekken en vooronderzoek.

Voor ervaringen uit de praktijk verwijzen wij u naar onze referenties. U kunt ook contact met ons opnemen via 030-273 46 08.