Agile Management Training

Hebt u als manager behoefte aan een agile introductie, zodat u door de bomen het agile bos ziet? Bent u bijvoorbeeld benieuwd welke agile scaling frameworks er zijn en welk framework het beste is voor u en uw organisatie? Of wilt u inzicht in hoe u op een andere manier leiding kunt geven om meer voordelen uit agile werken te halen?

Axis biedt een modulair trainingsprogramma voor managers van organisaties waar agile werkwijzen zijn of zullen worden geïmplementeerd.

Agile Management-trainingsmodules:

  • Agile Management introductie
  • Agile Management verdieping
  • Agile Management in company maatwerktraining

U kunt deze trainingsmodules combineren met onze Agile Management-leiderschapstraining.

Agile Management-leiderschapstraining

Theoretische kennis over agile werken en de implementatie daarvan biedt u vaak geen praktische oplossingen voor alledaagse problemen. Denk aan het voorkomen van miscommunicatie, het creëren van een veilige omgeving om fouten te maken en daarvan te leren, het geven en ontvangen van feedback of het sturen op basis van agile KPI’s.

In de Agile Management-leiderschapstrainingen van Axis into Management leert u de vertaalslag van theorie naar praktijk wel te maken en uw aanpak systematisch te verbeteren.

De training helpt u zich de kennis, kunde en vaardigheden eigen te maken om samen met uw team de meest uiteenlopende problemen het hoofd te bieden.

Voor meer informatie over de Agile Management Trainingen kunt u contact opnemen met Werner Vaarwerk of Frank Kist.