Workshop management bij MeerBusiness Utrecht

1 oktober 2010 Axis into Management 590

Verbeter uw management direct

Hoe effectief geeft u leiding aan uw organisatie? Voor het antwoord op deze vraag komt u woensdag 13 oktober naar Utrecht. Dan gaat Michael Bres van Axis into Management tijdens een spannende workshop in op productief leiderschap in de praktijk. De workshop maakt deel uit van een evenement van MeerBusiness Utrecht, een ontmoetingsplatform voor ondernemers, directeuren en managers. Deelname is volledig kosteloos.

De ene manier van managen is de andere niet. Dat onderstreepten we al in het artikel over productief leiderschap in onze vorige nieuwsbrief. In zijn workshop maakt Michael Bres duidelijk wat we anno 2010 aan leiderschap en management nodig hebben. Hij gaat in op het failliet van het huidige management, legt uit wat het alternatief is en hoe dit in de praktijk werkt. U krijgt praktische inzichten aangereikt, waarmee u zelf kunt bepalen hoe productief uw leiderschap en management zijn.

Uw situatie als uitgangspunt

Het wordt een dynamische en spannende workshop, waarin van alles kan gebeuren. Ook de uitkomst staat niet op voorhand vast. Want de onderwerpen die aan bod komen, worden door u als deelnemers zelf aangedragen. Uw praktijksituaties en (management)problemen vormen de basis voor de inhoud. Michael Bres vraagt hierop door, reconstrueert, interpreteert en geeft u tips en adviezen die breed toepasbaar zijn.

Volgende dag al verbeteringen realiseren

Samen met u bepaalt Michael Bres welk managementmodel het meest geschikt is om uw praktijksituatie te analyseren en een aanpak te ontwikkelen. Met de uitkomsten van de analyse en de gekozen aanpak kunt u de dag na de workshop direct aan de slag om uw management te verbeteren. De aanbevolen managementmodellen zijn gebaseerd op het Common Sense Development Program (CSDP). CSDP is een managementverbetermethode die concrete managementproblemen aan de hand van de praktijk en op een systematische manier aanpakt.

Schrijf u nu in

‘Productief leiderschap’ is een van de drie workshops die MeerBusiness Utrecht op 13 oktober organiseert. De workshops vinden plaats in het kader van ‘een-leven-lang-leren-sessie’. Deze sessies gaan over thema’s rond ondernemen, administratie, marketing en management. Kijk voor meer informatie op www.utrecht.meerbusiness.nl, onder ‘Evenementen MBU’. U kunt zich hier aanmelden en uw keuze maken voor twee workshops. Deelname is gratis voor zelfstandig ondernemers, directeuren en managers.