Word specialist in het organiseren van samenwerken

4 november 2013 Michael Bres 648

Volg een managementtraining CSDP-I

Wilt u ook uw vaardigheden voor het organiseren van samenwerken verbeteren? Volg dan onze managementtraining Common Sense Development Program I (CSDP-I). In het afgelopen jaar gingen managers uit diverse organisaties u voor. Zij doorliepen de training met succes en mogen zich nu gecertificeerd Common Sense Manager noemen.

Begin het nieuwe jaar goed

Begin 2014 starten we met een nieuwe CSDP-I training op basis van open inschrijving. De training is speciaal bedoeld voor managers die niet alleen oog hebben voor ‘technische’ managementaspecten, maar zich ook realiseren hoe belangrijk samenwerking is voor de prestaties van hun organisatie.

Haal meer uit uw team

Managers hebben meestal voldoende theoretisch kennis van management- en organisatiemodellen. In de praktijk blijkt echter dat ‘niet-technische’ aspecten problemen veroorzaken in het (samen)werken. Deze aspecten kunnen de prestaties negatief beïnvloeden en leiden tot ziekteverzuim, een onzichtbare boycot of structurele miscommunicatie. De problemen worden vaak onterecht geweten aan gebrek aan motivatie bij collega’s of partners of aan cultuurverschillen. In de CSDP-I training leert u hoe u vat krijgt op alle aspecten, met onze methode om samenwerking te organiseren. U ontwikkelt de benodigde kennis, kunde en vaardigheden om de methode toe te passen en verder te ontplooien.

Laat de training in huis doen

We kunnen de CSDP-I training ook voor en bij u ‘in company’ verzorgen, zodat u samen met uw collega’s of met uw volledige managementteam kunt deelnemen. Hierbij is het mogelijk specifieke aspecten uit de praktijk van uw organisatie in de training te verwerken. Ook betrekken we dan de ontwikkeling van uw team en de groepsdynamiek in de training.

Meer informatie

Interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michael Bres (michael.bres@axisinto.nl ; 06-55395536).