Wat kunnen we voor ú doen?

5 december 2011 Michael Bres 1290

Voorbeelden van onze opdrachten en opdrachtgevers

We zetten ons verbetermanagement in bij verschillende opdrachtgevers en voor verschillende opdrachten. Dat doen we op diverse manieren: we vullen directiefuncties in op interim-basis, begeleiden teams en trainen managers. Hoe we u ook ondersteunen, we realiseren in alle gevallen structurele verbeteringen binnen uw team, afdeling, divisie en organisatie. Dit zijn enkele voorbeelden van opdrachten waar we ons momenteel voor inzetten.

Interim- en projectmanagement

  • Directeur Development a.i. bij PinkRoccade Local Government dat al meer dan 30 jaar bedrijfssoftware en diensten levert aan Nederlandse gemeenten, waterschappen en provincies.
  • Kwaliteitsmanager a.i. bij PinkRoccade Local Government.
  • Adviseur E-HRM bij CIZ. CIZ is door de overheid aangewezen als uitvoerder van de indicatiestelling voor de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. 

Begeleiding en coaching

  • Verbetermanagement bij PinkRoccade Local Government. Dit in de vorm van een verbeterprogramma gericht op de (door)ontwikkeling van visie en strategie, structuur, processen en management/leiderschap.
  • Begeleiding en training van het managementteam van de afdeling Informatiemanagement van de divisie Sociaal Medische Zaken van het UWV. Het UWV voert in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de werknemersverzekeringen uit.
  • Advisering aan en begeleiding van de directie en het managementteam van 4Some technisch beheer. Dit op het gebied van management en leiderschap. 4Some is gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van technische installaties in en om gebouwen.

Training

Steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om ons een training Common Sense Development Program (CSDP) incompany te laten verzorgen. Zo’n training is al dan niet gekoppeld aan een verbeterprogramma. Momenteel geven we incompany trainingen bij het UWV, PinkRoccade Local Government en 4Some.

Op dit moment loopt er ook een (open) CSDP1-training voor een groep managers uit de ICT-sector en zakelijke dienstverlening. In maart 2012 staat er weer een open CSDP-training op de planning.

Ook uw organisatie zijn we graag van dienst. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar management@axisinto.nl of bel met Michael Bres via 06 -5539 5536.