Waarvoor kunt u ons inschakelen?

30 september 2012 Michael Bres 588

Dit doen we onder meer voor onze opdrachtgevers

Opdrachtgevers maken op verschillende manieren gebruik van ons verbetermanagement. We vullen bijvoorbeeld directie/managementfuncties voor ze in op interim-basis, begeleiden teams en trainen managers. Wat we ook doen, we zorgen altijd voor structurele verbeteringen. Enkele voorbeelden van opdrachten waar we mee bezig zijn.

Interim- en projectmanagement

  • Kwaliteitsmanager bij PinkRoccade Local Government, dat al meer dan 30 jaar bedrijfssoftware en diensten levert aan Nederlandse gemeenten, waterschappen en provincies.
  • Unitmanager a.i. bij Spir-it, het ICT-bedrijf voor de Rechtspraak. Deze organisatie draagt bij aan het beheer, het onderhoud en de support van de bijna 12.000 werkplekken, netwerken en meer dan 400 applicaties van de Rechtspraak.
  • Projectmanager F-IT bij Vitens, dat voor 5,4 miljoen klanten voortdurend werkt aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit.

Begeleiding en coaching

  • Verbetermanagement bij PinkRoccade Local Government. Dit gebeurt in de vorm van een verbeterprogramma gericht op de (door)ontwikkeling van de visie en strategie, structuur, processen en het management/leiderschap.
  • Begeleiding en training van het managementteam van de afdeling Informatiemanagement van de divisie Sociaal Medische Zaken van het UWV. Het UWV voert in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de werknemersverzekeringen uit.
  • Begeleiding, coaching en advisering bij het ontwikkelen van IT Demand Management bij de afdeling informatiemanagement van de divisie Sociaal Medische Zaken van het UWV.
  • Individuele coaching en begeleiding op basis van escortetrajecten bij diverse opdrachtgevers.

Training

Steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om ons een training Common Sense Development Program (CSDP) in-company te laten verzorgen. Zo’n training is al dan niet gekoppeld aan een verbeterprogramma. Momenteel geven we in-company trainingen bij het UWV en PinkRoccade Local Government.

In oktober 2012 staat er weer een open CSDP-training op de planning, gericht op managers uit de overheid, ICT-sector en zakelijke dienstverlening. Ook beginnen we met een training voor collega-adviseurs die het CSDP in hun eigen praktijk willen leren toepassen.

Ook uw organisatie zijn we graag van dienst. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar management@axisinto.nl of bel met Michael Bres via 06 -5539 5536.