Verbeter uw ICT met Common Sense Management

5 februari 2012 Axis into Management 628

Het opmerkelijke resultaat van Axis into ICT

Ook op ICT-gebied kunt u de vruchten plukken van onze managementverbetermethode. Namelijk met ons zusje Axis into ICT, gespecialiseerd in dienstverlening rond Oracle database- en middleware-technologie. Axis into ICT groeit snel. In anderhalf jaar tijd heeft het de beste Oracle-specialisten van Nederland bij elkaar weten te brengen. Komt u er zelf, eventueel met andere leveranciers, niet uit? Axis into ICT wel! Het verbeteren van uw ICT is voor Axis into ICT de ultieme uitdaging.

U kunt bij Axis into ICT terecht voor architectuuradvies, performanceonderzoek en -advies, de optimalisatie van database- en middlewareomgevingen en coaching en opleiding. Organisaties in alle soorten en maten maken al gebruik van deze diensten. Van overheidsorganisaties en retailbedrijven tot industriële ondernemingen en zakelijke dienstverleners. Bijvoorbeeld Bol.com, Jumbo, Provincie Utrecht en Mexx.

Veel kennis, ervaring én Common Sense

Axis into ICT werkt met deze organisaties samen op basis van onze succesvolle managementverbetermethode. Dat wil zeggen: met gezond verstand en op basis van gemeenschappelijk begrip. Het vraagstuk van de klant staat altijd centraal. Met een combinatie van veel kennis en ervaring en een realistische Common Sense aanpak heeft ons zusje in korte tijd een groot aantal tevreden opdrachtgevers verworven. Ook het team van Axis into ICT is snel gegroeid. De laatste uitbreiding was begin dit jaar, met René van Wijk. Hij is Oracle ACE op het gebied van Oracle Fusion Middleware-technologie.

Technical session: deel in de expertise

Wilt u delen in de kennis en ervaring van Axis into ICT? Op 27 maart 2012 is er een technical session. Technical sessions zijn korte cursussen voor technische medewerkers van relaties die plaatsvinden bij Oracle Nederland in Utrecht. Op deze gratis sessies is plaats voor maximaal 20 deelnemers. De aanpak van Axis into ICT tijdens zo’n technical session is precies zoals u die van ons gewend bent: toegewijd, betrokken en vol inleving. Kijk voor meer informatie op http://www.axisintoict.nl/events.

Wilt u meer weten over wat Axis into ICT voor u kan doen? Kijk op http://www.axisintoict.nl of neem direct contact op met David Abeln, via telefoonnummer 06-22822460.