Revalidatie en herstel van Jan Pompe

1 november 2010 Axis into Management 594

Zijn betrokkenheid blijft

Na zijn herseninfarct in februari was Jan Pompe onlangs voor het eerst weer op kantoor. Een mooi moment voor ons allemaal, ondanks de dubbele gevoelens over de situatie. De betrokkenheid van Jan bij Axis into Management en Axis into ICT en de verdere ontwikkeling van ‘zijn’ Common Sense Management methode blijft onveranderd groot. Hij hoopt daar in de toekomst ook weer actief aan mee te kunnen werken.

Jan kampt met een vooralsnog definitieve verlamming van zijn linkerarm- en been. Het leren functioneren met deze handicap is, zowel fysiek als psychisch, een enorme opgave. Het was goed om te zien dat Jan in de afgelopen tijd een enorme vooruitgang heeft geboekt. Bij zijn bezoek was hij in staat zelf enigszins te lopen en de trap op en af te gaan. Een paar uur lang heeft hij diverse zaken rond Axis into Management en Axis into ICT met ons besproken. We zijn blij met zijn goede inzichten en zijn scherpte.

Goede hoop
We hopen dat de situatie van Jan zich in de komende maanden zo ontwikkelt dat hij weer kan doen wat hij graag wil: actief bijdragen aan de verdere ontplooiing van Axis into Management, Axis into ICT en de Common Sense Management methode waar hij de geestelijke vader van is. Doordat Jan ondertussen zelfstandig woont in een zorgappartement, waar hij passende hulp krijgt bij dagelijkse praktische zaken, ontstaan hier ook meer mogelijkheden voor. Overigens zal Jan voorlopig nog wel drie dagen in de week in het revalidatiecentrum werken aan zijn revalidatie.

Wat het perspectief op termijn is, blijft afwachten. Onze hoop en verwachting zijn dat Jan langzaam maar zeker zal terugkeren om samen met ons te werken aan de groei van Axis into Management en Axis into ICT en aan de uitvoering van lopende opdrachten. Eerst op de achtergrond en op termijn bij trainingen en andere activiteiten bij en voor onze opdrachtgevers.