Onze werkzaamheden

1 april 2010 Michael Bres 629

Opdrachten en opdrachtgevers

Axis Into Management zet verbetermanagement in bij verschillende opdrachtgevers en opdrachten. Zo vullen we directiefuncties in op interim basis, begeleiden we teams en trainen we managers. Op welke manier u Axis into Management ook inzet, in alle gevallen realiseren wij structurele verbeteringen binnen uw team, afdeling, divisie en organisatie. Hieronder enkele voorbeelden van opdrachten waar we ons op dit moment voor inzetten.

Interim en project management

  • Vice President a.i. van de divisie Information & Communication Solutions (ICS) van KPN/Getronics. Dit is de grootste ICT-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd.
  • Manager bedrijfsvoering a.i. bij SDH IJssel-Vecht/Flevoland. SDH verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden in de regio IJssel-Vecht en een groot deel van de polders.
  • Projectmanager E-HRM bij CIZ. CIZ is door de overheid aangewezen als uitvoerder van de indicatiestelling voor de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten.

Begeleiding en coaching

  • Het UWV voert in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de werknemersverzekeringen uit. Axis into Management begeleidt de opdrachtgever en programmamanager van een omvangrijk ICT-project.
  • TSS richt zich op het aanbieden en ontwikkelen van specifieke, innovatieve oplossingen voor zowel overheden als bedrijven. Axis into Management begeleidt de directie bij het ontwikkelen en bepalen van de visie en strategie voor de komende jaren.
  • Aestron is een eigenzinnig bedrijf dat in een domein werkt waarin communicatie, identiteitsontwikkeling en organisatieadvies elkaar raken. Axis Into ICT begeleidt het managementteam en medewerkers naar zelfstandigheid.
  • Bij SDH IJssel-Vecht/Flevoland begeleiden we de directie in het uitvoeren van een onderzoek en verandertraject rond de interne samenwerking binnen een hectisch politieke, medische omgeving.

Trainingen

Momenteel wordt er één Common Sense Development Program (CSDP) training gegeven. Deelnemers zijn directeuren en managers uit de industrie, ICT en zakelijke dienstverlening. Op korte termijn start weer een nieuwe CSDP-I training waaraan mensen uit financiële dienstverlening, ICT, de zorg en handel deelnemen. Voor gevorderden start na de zomervakantie een CSDP-2 training.