Axis into Management ondergaat naamswijziging

23 februari 2010 Axis into Management 617

Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl

Axis Management heet voortaan Axis into Management! In het laatste kwartaal van 2009 hebben we goed naar onszelf gekeken. Wie zijn we en waar staan we voor als merk? Wat karakteriseert onze dienstverlening en vooral: wat vinden onze klanten ervan? Ons gemeenschappelijke begrip hierover, dat tot stand is gekomen in samenwerking met een marketing en communicatiebureau uit Baarn, dit heeft geresulteerd in de geboorte van Axis into Management.

Wie is Axis into Management?

Axis into Management verbetert management bij organisaties waar de mens een cruciale factor is. Dit doen wij met managementadvies, begeleiding, coaching, interim management en trainingen. De relaties met onze opdrachtgevers kenmerken zich door verdiend vertrouwen gebaseerd op toewijding, betrokkenheid en inlevingsvermogen. Onze nieuwe kijk op management stelt u in staat vernieuwend te zijn op managementgebied.

Hoe ziet Axis into Management eruit?

Onze nieuwe identiteit vraagt om een nieuwe, frisse huisstijl die u ook in deze nieuwsbrief terug ziet. Niet alleen de nieuwsbrief heeft deze nieuwe look gekregen! Ook de website is in een nieuw jasje gestoken. Via www.axisintomanagement.nl kunt u alles vinden wat Axis into Management te bieden heeft. Daarnaast zullen we u via deze nieuwsbrief elke eerste maandag van de maand op de hoogte houden van alles wat ons op managementvlak bezighoudt.

Axis into?

Axis Management heet dus voortaan Axis into Management. ‘Axis into’ wordt de naam voor elke Common Sense Company die in de toekomst wordt opgericht. De volledige naam van de onderneming wordt bepaald door het specialisme. In ons geval ‘management’. Naar verwachting ontstaan er in de toekomst nog vele ‘Axis into’ bedrijven. Zoals een ICT-bedrijf. We zijn er trots op te kunnen melden dat per 1 april Axis into ICT is gestart.

Wilt u iemand van de Axis-organisatie mailen? Dit is vanaf heden voor elke ‘Axis into’ organisatie gelijk. Door middel van voornaam.achternaam@axisinto.nl komt u altijd bij de juiste persoon terecht. Wanneer u niet weet wie u met uw vraag moet benaderen, mail dan naar management@axisinto.nl of naar ICT@axisinto.nl . Wij staan voor u klaar.

In het volgende filmpje kunt u zien hoe ook een aantal grote merken hun logo subtiel hebben aangepast aan de tijd. Axis into Management is dus niet de enige.