Managers volgen de verbetermanagement training CSDP-I met succes

4 maart 2012 Michael Bres 701

Doet u mee met de volgende training?

In de afgelopen periode hebben we weer een aantal trainingstrajecten van het Common Sense Development Program I (CSDP-I) afgerond. Tien managers hebben de training met goed gevolg doorlopen en mogen zich nu gecertificeerd Common Sense Manager noemen. Ook een volledig managementteam van de divisie Sociaal Medische Zaken van het UWV rondde de CSDP-I training met succes af. Verbeter ook uw management met onze training.

Bent u de volgende Common Sense Manager?

In april starten we met een nieuwe CSDP-I training op basis van open inschrijving. De training is speciaal bedoeld voor managers die niet alleen oog hebben voor ‘technische’ managementaspecten, maar zich ook realiseren dat samenwerking van cruciaal belang is voor de prestaties van hun organisatie.

Verbeter ook uw teamprestaties

De ervaring leert dat managers theoretisch voldoende weten over management- en organisatiemodellen. Vaak blijkt echter dat ‘niet-technische’ aspecten problemen veroorzaken in het werken en samenwerken. Soms hebben deze aspecten zelfs een negatieve invloed op de prestaties. Ze kunnen de oorzaak zijn van ziekteverzuim, een onzichtbare boycot of structurele miscommunicatie. Vaak wordt het mindere presteren geweten aan gebrek aan motivatie bij collega’s of partners of aan een verschil in culturen. Maar is dat ook zo? In de CSDP-I training leert u hoe u vat krijgt op al deze factoren met onze managementverbetermethode. U ontwikkelt de benodigde kennis, kunde en vaardigheden om de methode in uw eigen praktijk toe te passen en verder te ontplooien.

Ook training bij u in huis

We kunnen de CSDP-I training ook voor en bij u ‘in company’ verzorgen, zodat u samen met uw collega’s of met uw volledige managementteam kunt deelnemen. Hierbij is het mogelijk specifieke aspecten uit de praktijk van uw organisatie in de training te verwerken. Ook betrekken we dan de ontwikkeling van uw team en de groepsdynamiek in de training.

Download de brochure

Interesse? Download de CSDP-I brochure met uitgebreide informatie over het doel, de inhoud en de opzet van de training.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Frank Kist (frank.kist@axisinto.nl ; 06-12521592) of Michael Bres (michael.bres@axisinto.nl ; 06-55395536).