Maak kans op een gratis adviesgesprek!

5 december 2010 Axis into Management 796

En bepaal zelf de agenda

De sint verlaat vandaag het land en de kerstman is alweer in aantocht. Het is een tijd van familie, gezelligheid en geschenken. Ook wij dragen bij aan de feestvreugde: we geven drie gratis adviesgesprekken van twee uur weg.

De agenda en inhoud van het adviesgesprek dat we cadeau doen bepaalt u zelf. Wilt u ingaan op een bepaald thema in uw bedrijf, de ontwikkeling van uw team, uw eigen managementmethode of liever klankborden over de ontwikkeling van uw organisatie, … U mag het zeggen. Of misschien kent u iemand die u een plezier doet met een gratis adviesgesprek. Bijvoorbeeld een collega die worstelt met zijn of haar management of die samen met een team een complexe opdracht moet uitvoeren. Daarbij zijn onze coaching, begeleiding en advisering altijd van toegevoegde waarde. Natuurlijk moet deze persoon wel instemmen met de ontvangst van dit speciale cadeau.

Zorg dat u bij de eerste drie zit!

Hebt u zelf interesse in een gratis adviesgesprek of wilt u dit graag weggeven? Meldt u dan direct aan. De eerste drie aanmeldingen worden gehonoreerd en ontvangen ook nog een leuke surprise. Grijp dus uw kans en mail nu naar management@axisinto.nl.