Hoezo, samen werken?

2 juni 2014 Michael Bres 781

Een uitdagend nieuw boek van Axis into Management

‘Hoezo, samen werken?’ gaat over het organiseren van samenwerken en wat u daar als manager allemaal mee kunt bereiken. De titel van het boek had evengoed Hoe samenwerken? Nou zo! kunnen zijn. Want het bevat 60 tips, waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt. U kunt het boek bestellen via boekenbestellen.nl

Waarschuwing

Een waarschuwing is wel op zijn plaats: ‘Hoezo, samen werken?’ bevat niet van die hap-slik-weg-tips die u doorgaans krijgt voorgeschoteld. Alle tips hebben een stevige methodische en filosofische grondslag. Ze zijn gebaseerd op het Common Sense Development Program, de door Jan Pompe ontwikkelde methode voor het systematisch verbeteren van samenwerken in organisaties.

Durft u de uitdaging aan?

Het lezen van het boek heeft alleen zin als u het aandurft om de tips in uw praktijk toe te passen. Samenwerken ontwikkelt u door te denken, te durven en te doen, anders niet. Voor menig manager is dat een hele kluif, maar we maken het u gemakkelijk om het uit te proberen. De tips zijn per thema gebundeld in setjes van zes. Ze hebben een logische ordening en zijn afzonderlijk toepasbaar. Kortom, u beschikt over een praktisch handboek voor het ontwikkelen van samenwerking in uw organisatie.

Jan Pompe over ‘Hoezo, samen werken?’

De auteur Michael Bres heeft de thema’s en tips uitgewerkt vanuit zijn eigen praktijk en een gedegen kennis en ervaring van mijn methode om samenwerken te organiseren. De tips komen voort uit zijn interpretatie van de modellen en terminologie van het Common Sense Development Program. U kunt ze gebruiken voor observatie, analyse en interventie binnen de samenwerkings- en managementmethodiek die u zelf hanteert of waar u deel van uitmaakt. Door toepassing van de tips kunt u op systematische wijze de samenwerking in uw organisatie verbeteren.

“Ik kan met recht stellen dat dit het allereerste boek is waarin een visie op samenwerken is beschreven die aansluit bij de huidige ontwikkelingen op technologisch en sociaal gebied”.

Bestel ‘Hoezo, samen werken?’ direct op boekenbestellen.nl