Hoezo, samen werken?

7 april 2014 Michael Bres 680

Een uitdagend nieuw boek van Axis into Management

Binnenkort lanceert Axis into Management zijn nieuwe boek ‘Hoezo, samen werken?’. Het gaat over het organiseren van samenwerken en wat u daar als manager allemaal mee kunt bereiken. De eerste reacties van proeflezers zijn enthousiast. Wilt u meer weten over de inhoud of intekenen om het boek als een van de eersten te ontvangen?

De titel van het boek had evengoed Hoe samenwerken? Nou zo! kunnen zijn. Want het bevat 60 tips, waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt. Een waarschuwing is wel op zijn plaats: het zijn niet van die hap-slik-weg-tips die u doorgaans krijgt voorgeschoteld. Alle tips hebben een stevige methodische en filosofische grondslag. Ze zijn gebaseerd op het Common Sense Development Program, de door Jan Pompe ontwikkelde methode voor het systematisch verbeteren van samenwerken in organisaties.

Durft u de uitdaging aan?

Het lezen van het boek heeft alleen zin als u het aandurft om de tips in uw praktijk toe te passen. Samenwerken ontwikkelt u door te denken, te durven en te doen, anders niet. Voor menig manager is dat een hele kluif, maar we maken het u gemakkelijk om het uit te proberen. De tips zijn per thema gebundeld in setjes van zes. Ze hebben een logische ordening en zijn afzonderlijk toepasbaar. Kortom, u beschikt over een praktisch handboek voor het ontwikkelen van samenwerking in uw organisatie.

Bestel het boek en ga de uitdaging aan!

Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt? Het boek is vanaf vandaag te bestellen via www.boekenbestellen.nl. We zijn benieuwd wie het lef heeft.