Update herstel Jan Pompe

1 april 2010 Axis into Management 598

Hoe is het met Jan Pompe?

Bij velen van u is bekend dat Jan Pompe in de nacht van zondag 14 op maandag 15 februari getroffen is door een herseninfarct. Na een periode in het ziekenhuis, verblijft Jan sinds 25 februari in het Albert van Koningsbrugge Verpleeghuis in Utrecht.

Jan kampt met verlammingsverschijnselen aan voornamelijk zijn linkerarm en linkerbeen. De steeds intensievere revalidatie die hij hiervoor volgt is zowel fysiek als mentaal een enorme uitdaging. Zoals Jan het aangaf: “Mij nu vragen te gaan lopen is iemand zonder beperkingen vragen te gaan vliegen”.

Jan heeft inmiddels een tv op zijn kamer gekregen en leest veel. Hij is van alles op de hoogte en er ontgaat hem niets. Hij weet exact wat er is gebeurd en wat hem te doen staat. Hij is vastbesloten om binnenkort in de Hoogstraat (revalidatiecentrum) flink te gaan trainen om zijn zelfredzaamheid zoveel mogelijk weer terug te winnen. Wij hopen in elk geval op een voorspoedig en snel herstel van onze collega en zullen hem daarbij zoveel mogelijk ondersteunen.