Axis into Management aan het werk

1 oktober 2010 Axis into Management 693

Onze opdrachten en opdrachtgevers

Axis into Management zet verbetermanagement in bij verschillende opdrachtgevers en voor verschillende opdrachten. Dat doen we op diverse manieren: we vullen directiefuncties in op interim-basis, begeleiden teams en trainen managers. Hoe we u ook ondersteunen, we realiseren in alle gevallen structurele verbeteringen binnen uw team, afdeling, divisie en organisatie. Dit zijn enkele voorbeelden van opdrachten waar we ons momenteel voor inzetten.

Interim- en projectmanagement

  • Vice-president a.i. van de divisie Information & Communication Solutions (ICS) van KPN/Getronics. Dit is de grootste ICT-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd.
  • Projectmanager E-HRM bij CIZ. CIZ is door de overheid aangewezen als uitvoerder van de indicatiestelling voor de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. 

Begeleiding en coaching

  • Het UWV voert in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de werknemersverzekeringen uit. Axis into Management begeleidt de opdrachtgever en de programmamanager van een omvangrijk ICT-project.
  • SDH IJssel-Vecht/Flevoland verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden in de regio IJssel-Vecht en een groot deel van de polders. Axis into Management begeleidt, adviseert en traint de directie en het management van SDH ten behoeve van een uitdagend veranderingsproces.
  • InterCommIT is een Integration Service Provider die toonaangevend is het in elektronisch uitwisselen van gegevens. Axis into Management begeleidt de directie en het (sales)management bij het invullen van leiderschap- en organisatieontwikkeling.
  • Bij KPN/Getronics wordt gesproken over verbetermanagement en organisatieontwikkeling in verbinding met leiderschap. Axis into Management heeft hierover geadviseerd en is in gesprek over een mogelijk vervolg bestaande uit een advies en begeleidingstraject.

Training

Momenteel loopt er één Common Sense Development Program (CSDP) training. Op 12 oktober start een nieuwe CSDP1 training voor een groep managers uit de ICT-sector en zakelijke dienstverlening.

Ook uw organisatie zijn we graag van dienst. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar management@axisinto.nl of bel met Michael Bres via 06 -5539 5536