Al Pacino' speech

6 juni 2010 Michael Bres 591

Peptalk

Een mooie scène. Football coach Al Pacino spreekt zijn spelers toe in de catacomben van een afgeladen stadion, vlak voor de wedstrijd van hun leven. Het team moet een grootse prestatie neerzetten. Het is nu of nooit...

Topprestaties in bedrijven

In veel bedrijven en organisaties worden elke dag topprestaties verwacht. Hoe krijgt en houdt u uw medewerkers daartoe gemotiveerd? En wat doet u als u de indruk hebt dat de motivatie ontbreekt of onvoldoende is? Houdt u dan ook zo een wervelende peptalk? Of ‘laat’ u ze beter hun best doen door een mooie bonus in het vooruitzicht te stellen?

Motiveren of faciliteren?

Wij zijn ervan overtuigd dat het anders moet en kan! Uitgangspunt is de wetenschap dat mensen zichzelf willen ontwikkelen. Daardoor zijn ze van nature bereid om zich in te zetten. Zowel voor het algemene, als het individuele belang. Een ‘motiverende’ manager is dus helemaal niet nodig. Wat mist, is een ‘faciliterende’ manager.

Thema bijeenkomst

In oktober organiseren we een (gratis) bijeenkomst over dit onderwerp, waar veel managers mee worstelen. Ondertussen blijven we u de komende maanden informeren rond het thema. Houd onze nieuwsbrieven dus in de gaten!

Natuurlijk kunt u zich ook direct aanmelden voor de bijeenkomst. Stuur een e-mail naar management@axisinto.nl en we houden een plaats voor u vrij.