Nieuwsberichten

Het laatste nieuws van de specialisten in samenwerken

Leadership in an agile environment

2 november 2015 Michael Bres 2028

To deploy the manifesto for agile software development, leaders must apply new and innovative ways of thinking and operating. A different style of leadership is needed, one that promotes cooperation and engages individuals and teams to leverage the full potential of cooperation. 

Axis into Management @MIT-symposium op 10 december

2 november 2015 Michael Bres 498

Het Nationaal Management en IT Symposium staat dit jaar op 10 december in het teken van digitaal vertrouwen onder de titel ‘Building Digital Trust’. Axis into Management zal op dit top symposium het leiderschapsmanifest voor managers in een agile omgeving presenteren.

Axis into Management @Agile Leadership event

2 november 2015 Michael Bres 495

Op 1 december 2015 organiseert het Agile Consortium een avondseminar over leiderschap in de 21e eeuw. David Marquet, auteur van het bekroonde boek ‘Turn the ship around’, presenteert zijn keynote over intent-based leadership. Axis into Management is een van de mede-organisatoren en verzorgt samen met de ING een sessie over leiderschapsuitdagingen in een agile omgeving.

Axis into Management @ASL BiSL foundation Enterprise DevOps werkgroep

2 november 2015 Michael Bres 515

De vuurdoop van het leiderschapsmanifest voor managers in een agile omgeving was op 13 oktober 2015. Tijdens een bijeenkomst van de werkgroep DevOps van de ASL BisL foundation gaven Werner Vaarwerk en Michael Bres van Axis into Management een toelichting op de achtergrond en totstandkoming van het manifest.