Twaalfde training van start

1 april 2010 Axis into Management 601

Twaalfde training Common Sense Development Program gestart!

Axis into Management traint en begeleidt bedrijven en mensen op het gebied van management. Dit doen wij bijvoorbeeld met een speciale management training die gebaseerd is op het Common Sense Development Program. De training is bedoeld voor managers die, naast de technische aspecten van het managen, ook (willen leren) inzien dat samenwerkingsaspecten een cruciaal onderdeel in de performance van hun onderneming vormen.

Tijdens deze training ontwikkelt u vaardigheden, kennis en attitude om systematisch gemeenschappelijk begrip in te zetten als methode van leidinggeven. Deelnemers van de training ontdekken gaandeweg hoe er sprake is van een gemeenschappelijk bewustzijn in een groep en dit in te zetten bij het geven van leiding. Tijdens de training wordt geoefend in het systematisch ontwikkelen, toetsen en toepassen van dit bewustzijn in de praktijk. De nadruk in de training ligt op de toepassing in de praktijk en daarom is het geen cursus.

Met Common Sense Management presteren u en uw team in een heldere structuur, open cultuur en op een systematische wijze (werkmethode). De concrete resultaten liegen er niet om. De kwaliteit en kwantiteit van de ‘productie’ nemen toe, de medewerkertevredenheid wordt groter, ziekteverzuim neemt af en projecten slagen. Kijk hier voor onze referenties met betrekking tot de training.

Inmiddels is de twaalfde training gestart en starten we na de zomer met de dertiende training. Hiervoor zijn nog enkele plekken beschikbaar. Nieuwsgierig of deze training ook iets voor u is? Vraag nu de brochure aan via management@axisinto.nl of neem contact op met Michael Bres via +31 (0) 6 55 39 55 36.