1+1 = 4

5 december 2010 Axis into Management 620

Verbetermanagement en verbeterICT: een gouden combinatie

In april 2010 kwam ons technische broertje Axis into ICT ter wereld. We zijn er heel trots op dat deze nieuwe Axis into-telg zich in enkele maanden heeft ontwikkeld tot een ICT-bedrijf om rekening mee te houden. Samen kunnen we uw organisatie veel meerwaarde bieden.

Ligt onze focus op verbetermanagement, Axis into ICT is gericht op verbeterICT. Daarbij staat optimalisering van de kosten, return on investment, continuïteit en prestaties centraal. Insteek is bovendien dat u als klant zelf in staat bent om uw ICT-voorzieningen proactief en structureel te verbeteren.

Uw ICT-systemen én ICT-organisatie verbeteren

Onze kennis, ervaring en gedegen managementaanpak en de specialistische ICT-kennis van Axis into ICT vormen een gouden combinatie. Samen voeren we technisch en projectmatig opdrachten voor u uit en helpen we zowel uw ICT-systemen als uw ICT-organisatie te verbeteren. Beide aspecten spelen immers een grote rol bij het verlagen van de kosten en het verhogen van de continuïteit van uw informatievoorziening.

ICT-vraagstukken op het juiste niveau adresseren

Vanuit Axis into Management zijn we gesprekspartner op directieniveau, zodat uw ICT-vraagstukken daar geadresseerd worden. Want echte verbeteringen realiseert u alleen als er ook aandacht is voor de wijze van organisatie, samenwerking en management. Op dat gebied kunnen we veel voor uw organisatie betekenen.

Wilt u rechtstreeks op de hoogte blijven van de activiteiten van Axis into ICT? Abonneer u dan op de nieuwsbrief via de link op de website of stuur een mailtje naar ict@axisinto.nl. Voor al uw vragen kunt u ook bellen met Michael Bres, (06 - 5539 5536), of Jannieke Bosch, (06- 1300 1693).